Süper gidiyorsun Serhat.Bank Asya'ya çıktın sayıyorum.Puan durumunu koyabilir misin?
Süper gidiyorsun Serhat.Bank Asya'ya çıktın sayıyorum.Puan durumunu koyabilir misin?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Biz arkandayken çıkarsın sen burdan merak etmeBaşarıLar..
Kovulursun yakında Sn. Serhat Kurtuldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Last edited by World Hollow o1 : 27.Aralık.2008 at 22:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
waow çok heycanlı bekliyoruz :d
Eyüpspor,BeyLerbeyi'yLe depLasmandamı oynuyor ?
büyük oranla ümitler bitti, 0-0 berabere bitti bozüyük maçı bakalım son maçı bekliyecez demiye çok istiyorum dilerim bu sene çıkarız.
birde acaba bir seri daha ooynanacak orada çıkma şansı var mı ?
=(( yalanmı oldu bank asya![]()
onu tam bilmiyorum şuan maçdan çıktım ilerliyor bakarım birazdan ama fark etmiyor eyüpspor için deplasman kendi evi herkese sallıyor sağolsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam bakalım son haftayı beklemeye başladık
ama zor görünüyor aslında bu sene için haddinden fazlasıyla başarı medya düşüncesi 11. yani 3.lig düşünüyorlardı.
neyse bakalım gelecek maç alırssak ii olacak.
Last edited by World Hollow o1 : 27.Aralık.2008 at 22:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hadi Serhat Bank Asya'ya çıkarsın sen.![]()
Biz Bunları Hak Etmedik.. !!!
son maçımızdada berabere kalarak resmen geleceğimizle dalga geçtik
son maçta lider Eyüpspor Beylerbey'ini 1-0 yendi.
benim 3 puana acil ihtiyacım vardı ama ne varki Dardanel'de sağolsun saldırdıda saldırdı..
0-0 bitti maç.
play off'a
Eyüpspor
Beylerbeyi
ikisi çıktı, bizde baktık.
![]()
SağLık oLsun,artık seneye dostumHaksızLık işte..
şok şok şok şokk.. Darıcada sular ısınıyor. Genç hocanın geleceği tehlikedemi !!!
Bence var.Transfer düşünüyormusun ?
kardeşim şuanlık düşünmüyorum çünkü 0 YTL var üstüne lig başladı şuan zaten oturtmuş olduğum bir sistemle devam etmekdeyim yeni oyuncu dahil edip, takımı bozmanın bir anlamı yok
ama kalecimizle aramız biraz bozuk çünkü beni Play Off'lardan eden kişi oldu.. :@.
Takım Kurtuldu'yuı istemiyormu ? Kaleci hocasının gitmesi için bilerekmi maçları satıyor ? Darıcada neler oluyor??![]()
sen beleşten birini bulmaya bak bendede var bitane watfordda kelek çıktıeeleğe döndü kova =P
Neler Oluyor Hayattaa..
Bozüyükspor 1 - 2 Darıca Gençlerbirliği
böylece puan farkını 9'a çıkarttım, bakalım daha ilerisi ne olacak bilgim olmadığı için böyle devam edip sadece lig usulü oynayıp yine sezon başında aynı mı olacak yoksa bu maçlar sonunda 1. bitirisem play off oynucakmıyım bilmiyorum ya hadi hayırlısı.. (:
Tebrik ederim Serhat yenmişsin Bozüyük'ü...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
hadi bakalım güveniyoruz sana
kardesim kariyerinde başarılar..3.olman kötü olmus ama ikinci etapta ligdeki birinci takım tek maçlık playofflara kalıyor.o yüzden aradaki puan farkını korumaya bak derim
mimar35;
çok teşekkür ederim hocam bu rahatlattı işte beni
9 puanlık fark var ama g.osmanpaşanında 2 maç eksiği var haydi hayırlısı bakaım.. (:
Sezon Arasında Körfez Belediyespor'dan Forvet oyuncu takıma ekledik forvette sorun vardı, büyük ölçüde yedek çıkacak ama yinede ekstrada elde olması bir avantaj.
Kibar Çiftçi
Sahada Kibar olursan vay haline Kibar .!
![]()
hadi hadi toparlican sen
kaç maç var ki toplamda ?