Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..
Quote Originally Posted by Togiii View Post
Başarılar.Kadron iyi.İnşl. şampiyonluklar yaşarsın
Quote Originally Posted by meterden View Post
heryerde bu çinliler koskoca ingilterede çinli mi taraftarınız kurtulamadım gitti :P

şaka bi yana başarılar dilerim kadro takım bu sene çok iyi kupalara abone olman dileğiyle
Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
BaşarıLar,umarım zevkLi bir kariyer oLur..
Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Kariyerinizde başarılar dilerim.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

"meterden" o çinli kızın istediği transferleri yapıyoruz o bizim baştacımız
Takımımızın bel kemiği

Öncelikle taktiğimizden bahsedeyim. Taktiğimiz topu rakip sahada tutan ileri uçtaki hızlı forvetimizin koşu yoluna pas atan kolay kolay kontra yemeyeceğimiz bir taktik.
Anlayışımız normalin biraz üstünde,defansımız rakipe önde basıyor.Oyunu dar alanda normal bir tempoda oynuycağımız bir taktik.
Önde basacağımız için oyuncularımızın normalden biraz hızlı olması gerekiyor haliyle. Hızlı futbolcuları bulmak içinde başkanınızın zengin olması gerekiyor

Dizilimimiz bu :

Hedefimiz çok uzatmadan ilk sene Uefa'da ve Premier Lig'de mutlu sona ulaşmak bunun için transferlerimizi bütçemizin yeterliliği nedeniyle de üst düzey oyunculardan yaptık. Aslında ilk sezon transfer yapmayı sevmiyorum. Ama paranın gözü kör olsun Elim "player search" a gidiyor

ilk transferimiz asistanımızın bize önerdiği tecrübeli oyuncu Tafforeau oldu:

Arkasından Portekizin altın çocukları Moutinho ve Veloso'yu kadromuza kattık..

Bir ya da iki transfer daha yapıp oyuncu alımını bitireceğiz sonrasına takımdan göndereceğimiz oyunculara bakacağız.

Çinli kızımızın önerdiği bir forvet arkası oyuncunun kulubüyle pazarlığımız sürüyor kadromuza katabilirsek bizi dünya karmasının bile tutacağına inanmıyorum çünkü taktiğimizdeki en önemli mevkiye onu getirirsek harika olacak. Kim olabilir acaba bu oyuncu Konuyu okuyan varsa tahmin bekliyorum

ve ilk maçımız.
Daha hazırlık maçı yapmadan Uefa'da Wit-Georgia ile karşılaştık. İyi bir oyun sergiledik topu ayağımızda tuttuk ama son vuruşlarda başarısızdık. Hazırlık maçlarından sonra bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum.