Sayfa 12 / 29 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Ben hazırlık maclarnda oynattım bayagı iyi performans gosterdi sonra takım cok kotu gidiyodu (Man.City) ; Hamsik,Joao Moutinho,Miguel Veloso,Adrien oynayamadı Mascio sonradan girse bile cok kritik macları cevirdi...
    Free Kicks = 19
    Penalty Taking = 19
    Technique = 13
    Flair = 18
    Natural Fitness = 20

diger ozelliklerinde cogu 14-15 .. Fazla birsey soylemek Istemyrm =))

andrea mazzarani udinese oyunun 2.sezonunda 177 ca ya ulaşıyor
    napolideyim
    reject dememek için 65 milyon dedim r.madridin teklifine malesef verdiler ve başkan sattı
    mükemmel bir adam
    birde interden santon
    santon mazzarani
    her ikiside sağ kanatın en ucundan en gerisine kadar bütün mevkilerde oynuyorlar 2 sini alın sağ kanadı unutun

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bende madrid'ed parejo yu 275 kya aldım 10£ ya sattım...Yalnız pogrebnyak ı kimsye önermem çok gol kaçrıro tüm özellikleri iyi ama soğukkanllk 9 olduğundan...Marcelo'yu ilk sezon kesin alın(Satılık listesinde ise) 2-3 katına satarsınız...Hikmet Sezer e bi bakın çok iyi..(B.B.Sporda 16 yaşında teknik 16 top sürme 16 pas 17 korner 19 fizikselleri hariç geri kalanı hep 14-13)

murat bayar(DL) oyununuzda çıkarsa olağan üstü oyuncu 16yaşında
    uğur yıldırım SC bonservisi elinde
    gökhan inler MC
    mehmet ekici MC
    serkan kurtuluş
    Pobrengnyak: alabilirseniz ve mükemmel forvet tek forvet oynattım. çok iyi

Galatsarayda Serveti sattım onun yerine kaliteli fiyatıda uygun bir dc lazım önerileriniz nelerdir.

arkadaşlar ben samsunspora yabancı genç oyuncular alcam kımlerı alabılırım.fıyatı ucuz olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by crassher View Post
    arkadaşlar ben samsunspora yabancı genç oyuncular alcam kımlerı alabılırım.fıyatı ucuz olması lazım
    DEFANSA;pichu,shea,esparza,Schwaab,helan,situ,rafh ael,forster,oliva

ORTASAHA:galvan,ruben ramos,parejo,yoon bit garam,fleck,moreno,ochirosii,torje,bermundez,avila ,deniz naki,taner taktak,nicolas milan,maurico,walter,oscar,bender

FORVET:benitez,noir,evseev,ruben ramos,nsue,fenin,trellez,mazzola,none,smolov,manon ,

yardımcı olabildi isem ne mutlu bana....
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 28.Aralık.2008 at 13:22

cok sagol hepsne bakıyom tek tek..bu arada transfer butcem 0 euro

arkadaşlar sizde de böle mi bilmiyorum ama ben de Ado deen hag(gibi bişi) die bi takımda oyuncuların çounun kontratı yoktu ben de 2 tane beenip aldım sizde de öleyse kaçırmayın derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Galatsarayda Serveti sattım onun yerine kaliteli fiyatıda uygun bir dc lazım önerileriniz nelerdir.
    leandro fernandez,miranda,thiago silva,abdoulaye meite,brezilyalılar pahalı biraz
    Quote Originally Posted by crassher View Post
    daniel a_quino var getirebilir misin bilmiyorum.İleride iyi oyuncu oluyor.

birde acaba gs de ayhan ın ozellikleri neden bu kadar düşük bence inanılmaz top oynuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ digger041
    http://forum.turksportal.net/vb/show...=68615&page=17

Ayhan'ın özellikleri hakkında sorularını ve önerilerini bu başlıkta yapabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2009 sezon sonunda acaba kimler serbest kalıyor Türkçe 2. lig yükselme grubuna gelecek futbolcular bilginiz var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

beyler ben arkadaşla ortak kariyer yapıyorum o oscar cardozo yu aldı bnmde en az onun ayarında bi forvet almam lazım maksat hava atmak olsun önerileriniz için teşekkürler

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    beyler ben arkadaşla ortak kariyer yapıyorum o oscar cardozo yu aldı bnmde en az onun ayarında bi forvet almam lazım maksat hava atmak olsun önerileriniz için teşekkürler
    hangi takımsın ?
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Pogrebnyak'ı alabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan'dan Borriello'yu alabilirsin ya da kiralayabilirsin.Ben denedim çok iyi bir oyuncu ayrıca Cardozo'dan da daha hızlı.Pogrebnyak bitiriciliği iyi ama soğukkanlılığı düşük yine de target man olarak kullanabileceğin iyi bir forvet.

alan kardec diye bi golcü var...2008 de 19 yasında hemen almayın bi sene takımında oynasın kımseye kaptırmadan alın...muhtesem bi forvet...brezilyalı...

ayrıca barcelona b de olazabal diye bi kaleci var...mükemmel ötesi..18 yasında

crsitian nazarith ,bocenegra ve cesar lindado daha iyilerini bulamazsınız....

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Bedlamite View Post

hangi takımsın ?

arkadaşım bjk'yi yönetiyo bn ise galatasaray'ı yönetiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

arkadaşım bjk'yi yönetiyo bn ise galatasaray'ı yönetiyorum
    forvet sormuştun değil mi Liedson u öneririm iyidir Cardozo ile yarışabilir..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Bende Bi kaç isim yazıyım tanıdıklar var içinde süper yetenek olamayabilirler yani 30 40 milyon euroya satamayabilirsiniz ama türkiyedeki 3 büyüklerde rahatlıkla oynabilcek isimler

bruno mezenga-orduda oynuyo herkes bilir.
    lucas biglia-fb gs ts gündemine geldi harbiden taş gibi bi ön libero
    irfan başaran-gsda lincolün 2-3 sene yedeği olabiliyo daha sonraları lincolü unutturacak
    cem sultan-yoğun bir antreman programı uygulayın 2 sene içinde hakan şükür gibi olabiliyor.

arkadaşlar inan altıparmak trabzon da diyorum başka bişi demiorum 17 yaşında mükemmel özelliklere sahip alınca oynatıcam neler yaptığını söylerim

ya beyler ben jonas Elmer adlı oyuncuyu aldım bu arada süper adam aldığımda türk olma senesi 1095 gündü adamı milli takıma aldılar 3650 gün oldu neden böyle oluyor .O zaman kimseyi türk yapamıyorum.Bu arada Saban Özdoğan süper bi türk yetenek hemde bedava hemen alın süperr.

Sezona Beşiktaşla başladım ve bobo yu sattıktan sonra Keirrison ve Andre Pierre Gignac bu 2 oyuncuyu almak istiyordum ama fazla para yoktu bende 40 golden fazla atarsa 40 M vericeğimi söyledim ve 2 sinide aldım ama pişman oldum Keirrison Türkiyeye alışamadı ve param boşa gitti 16 maç 6 gol. Gignac ise 17 maçta 29 gol attı Avrupa maçları haric ve daha 2.yarı başlamadı forvette başka adam yok bu adamı oynatmak zorundayım ve 11 gol den fazla atarsa ki atar. bu benim sonum olur artık gol atmamak için oynuyorum başka şansım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye ilk sezonda Vedad Ibisevic'i 6.75 MN €,Nelson Rivas'ı 1.1 MN € ve Hedwiges Maduro'yu 1.4 MN €'ya takıma kattım.Buna karşılık Edu'yu 5.5 MN €'ya M'Boro'ya sattım

Volkan

G.Gönül - N Rivas - D Lugano - R Carlos

Maduro - Selçuk(Emre)

Kazım Kazım - Alex - Uğur Bor.

V Ibisevic

bu 11 ile oynuyorum,gayet memnunum Ibisevic TSL'de 5 maçta 5 gol attı.Bunun yanında özellikle Uğur ve Kazım kanatta müthiş oynuyorlar.Alex zaten tartışılmaz.Rivas defansı şahane toparlıyor ve Maduro da tam bir dinamo.

Arkadaşlar Gençerbirliği ile şampiyonlar lidinde mücadele ediyorum 2009-2010 sezonundayım ara transfer dönemine 1 ay kala Zambelli kontrat imzalamıyor bari beleşe gitmesin diye Napoliye 15m$'a sattım 12,5m$ kar ettim şimdi rakibi felç edecek bir sağ DR yada DMR'ye ihtiyacım var Real MAdrid'den Opare'yi aldım ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum , onun için alternatif denenmiş isimler bekliyorum arkadaşlar 11m$ bütçem var tek handikap kulübün Gençlerbirliği olması ve herkesin gelmek istememesi , YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN

Quote Originally Posted by jason_bourne View Post
    Arkadaşlar Gençerbirliği ile şampiyonlar lidinde mücadele ediyorum 2009-2010 sezonundayım ara transfer dönemine 1 ay kala Zambelli kontrat imzalamıyor bari beleşe gitmesin diye Napoliye 15m$'a sattım 12,5m$ kar ettim şimdi rakibi felç edecek bir sağ DR yada DMR'ye ihtiyacım var Real MAdrid'den Opare'yi aldım ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum , onun için alternatif denenmiş isimler bekliyorum arkadaşlar 11m$ bütçem var tek handikap kulübün Gençlerbirliği olması ve herkesin gelmek istememesi , YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİN
    lorenzo de silvestri,ilsinho,gonzalo castro,anyukov bunları deneyebilirsin.

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    lorenzo de silvestri,ilsinho,gonzalo castro,anyukov bunları deneyebilirsin.
    Sağolasın kardeş , İlsinho için uğraştım getiremedim yaaa , diğerleri çin uğraşayım

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ben galatsarayda sol bekte volkan yamanı 6€ sattım armand traore yi alıyorum ama kararsz kaldım çünkü onun kararlılığı 10 siz ne diyosunuz alayım mı?Biraz acil olursa...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

traore'yi hiç denemedim ama alttaki isimlere bakıp karar ver hangi sol beki alacağına.

masilela, nazifi inuwa, jonas elmer, aleksandar kolarov

Sayfa 12 / 29 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri