1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Küçükler yandı büyükler ağladı!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sen 1 sene öncesine gittimişin başka bişey bulamadın mı

Federasyona elbette yürüyecez yapılan hataların hesabı sorulacak ,verilecektir. Bir takım 2-3 hafta içerisinde hatalara maruz kalıyor ve şuan 37 puanda olması gerekirken ve en yakın rakibine 5 puan fark atabilecekken yapılan büyük hatalar sonucu averajla 2.sırada bulunuyorsa sorunun kimlerle olduğu bellidir.

Sen şimdi lidersin 2-3 maçta ki +4 puan sayesinde ama ligin 2.yarısı seni de ordan aşağı alacaklar o zaman görürüm ben seni Şimdiden başladı zaten M.Yıldız haberleri bu bile Sivas'ın performansını düşürmek için bir sebebdir. Hakem hatası olmasa bile.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sen 1 sene öncesine gittimişin başka bişey bulamadın mı

Federasyona elbette yürüyecez yapılan hataların hesabı sorulacak ,verilecektir. Bir takım 2-3 hafta içerisinde hatalara maruz kalıyor ve şuan 37 puanda olması gerekirken ve en yakın rakibine 5 puan fark atabilecekken yapılan büyük hatalar sonucu averajla 2.sırada bulunuyorsa sorunun kimlerle olduğu bellidir.

Sen şimdi lidersin 2-3 maçta ki +4 puan sayesinde ama ligin 2.yarısı seni de ordan aşağı alacaklar o zaman görürüm ben seni Şimdiden başladı zaten M.Yıldız haberleri bu bile Sivas'ın performansını düşürmek için bir sebebdir. Hakem hatası olmasa bile.
    Vallaha Çok Şey Bulurum İlk Haftalardanda Neyse
    Abi Sen Türkiyenin 4.Büyüğüsün FIFADA Haritada Çıkıyorsun Neden Bir Hakem Hatasıyla Federasyona Yürüyorsun Nerde Senin Büyüklüğün Bize Fazladan 5 Puan Verilmiş Olabilirler Ama Ne Değişti Aynı Puandayız Ve Şampiyonluğun En Kuvvetli Adaylarındansın Mehmet Yıldız Haberleri Dediğin Gibi Doğru Ama Medya Zaten Bunları Yapıyor Hakemler Dünyanın Her Yerinde Hata Yapıyor O Yüzden Diyorum Hakemleri Bu Kadar Eleştirmeyin Diye

Mesaj Yetkileri