Quote Originally Posted by shamur1 View Post
Feyyaz1889 Kayseri maçı için iki takım lehine de haksız penaltı verildi ve Trabzonspor'un golü çizgiyi geçmedi denildi. Hürriyet gazetesinden bahsediyoruz burda bunlar sana bana göre hatalar değil , her kesim tarafından gözle görülen ve maç sonucunu etkileyen hatalar..!

Kayseri-Trabzon maçı 1-1 bitti. Bizim attığımız gol çizgiyi geçmedi doğrudur , Kayseri'nin penaltısı da penaltı değildi bizim kullanıpta kaçırdığımız gibi. Yani 2 takımda haksız puan kazanmadı veya kaybetmedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...93.asp?gid=211

Haberin Linki burda hangi maçda neler yapılmış görebilirsin.
Hocam çok afedersin ama Hürriyet gazetesi bana göre paçavradan başka bir şey değil...Biz basının ne mal olduğunu biliyoruz.
Çok sevgili Erman'da birbirinin fotokopisi iki pozisyona göz göre utanmadan yalan söyledi Galatasaray maçından sonra...Yüzü bile kızarmadı,Hürriyet gazetesi kim ki?Kim için yapmış bu tabloyu,bunları çıkartan Sıddık Turgut kim?

Fenerbahçe-Antalyaspor: 2-0 (Bülent Yıldırım): Güiza’ya açık penaltı yapıldı. Yardımcının penaltı ikazına Bülent Yıldırım, kulak asmadı.

En basitinden bu maçta Antalyaspor'un maç 2-0'ken attığı nizami golü vermemişlerdi...Bundan bahsetmemiş bile,Güiza'ya açık penaltı demiş.Kimbilir başka neleri es geçtiler?Görmediğimiz maçlar falan da var yani.
Futbolda en çok tartışalacak karardır penaltı,sana göresi bana göresi de çok fazladır.Ama listeye şöyle bir baktım ''o düşürüldü,bu penaltıydı''..Bunlardan başka bir şey yok nerdeyse.Benim elimde maç kasetleri olsa ben daha iyi yazardım.
Benim için hükümsüz bir haber...Tabi inanan,inanmak isteyen elbet olacaktır,bir şey diyemem.