Zarate line up forvet olarak oynadığında basarılı oluyor bir de bu sekılde serbst forvet turunde bol drıblıng yaparak oynamasını komuta et bakalım ne tepki veriyor diyecektim ama almamışsın zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bazen kasınıyor topcular.biz de kasıdık. neyse Burdan bir duyuru yapayım. bu aralar yıl sonu oldugu için iş yerinde pek bir yogunluk var bu nedenle oyunla ilgilenemıyorum.zaten köln cok guclu bir takım oldu artık sarmıyor. daha gucsuz bır takımla buyuk bır lıgte sampıyonluk kovalayacagız. bu sefer oyle herkesın oyunu acar acmaz almaya calıstıgı marquinhos alex asenjo tarzı bılındık topcular değıl de gelısmeye acık ve ucuz oyuncular alıp buyuk basarılar kovalayacagı. köln bana bırıncı sezonun sonunda 45 mılyon dolar transfer butcesı verınce acıkcası sogudum.malı durumu bozuk benım elımı etegımı opecek bır klup arıyorum.buldugumda işyeri de rahatlayınca guzel ve ıstıkrarlı bır takımla karsınızda olacagım. karıyerıme emegı gecen butun arkadaslarıma tesekkur ederım.bir yönetici karıyerı tasıyabılır.kendinize iyi bakın.

Udinese'ye geçmiş orada da golü yok henüz.Bari sende başarılı olsun