1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ŞOK ŞOK ŞOK!

Antalyaspor menejeri Yılmaz Vural oynanacak maç öncesinde zehir zemberek açıklamalarda bulundu!Hasan Hüseyin Coşkun'u sevmediğini açık açık medyaya duyuran Vural,herşeye ragmen Afyonkarahisar'ın favori olarak maça çıktıgını da kabul etti.Hasan Hüseyin Coşkun'sa Vural'ın bu terbiyesizlik dolu açıklamasına pozitif şekilde, iyi olan kazansın diyerek cevap verdi ve kalitesini birkez daha ortaya koydu!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Oyle gorunuyo Hocam.. Bu arada izindeyim Bi ara ugrarsin Benim Yozgatspor a :Pp Kovuldum Kovulucam Hocam iki tavsiyelerde buLun

öncelikle ilk sezonda genç bulmak zor oldugu için TSL tecrübeli yaşlılardan toplamalıydın. 2. sezon hiç ara vermeden bulabildiğin kadar genç oyuncu ve ayrıca iyi çalışanlar gerekli tek forvet oynayıp sağlam maç çıkarayım fikrine düşme takımın güçsüzken güçsüzken olabildiğince saldır! ama güçlendiğinde ve savunma yapmayı bilen topçulara kavuştugunda tek forvete inmeni tavsiye derim... senb aklına takılan birşey varsa sor ben yardımcı olmaya çalışırım...
    Last edited by nannar : 28.Aralık.2008 at 23:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri