sevgili aydogan fm2008 deki taktiğinin fanatiklerinden biri olarak ben hayal kırıklığına uğradım. öncelikle taktik için teşekkür ederim. taktiğini beşiktaşla denedim. fakat verim alamadım. öncelikle şu kontra atak taktiğinde kontra atıcak olan benim tarafım olması gerekirken nedense çok fazla kontra yedim. çoğu maçta şans eseri öne geçen taraf oldum fakat e.şehirsporla bile maçı berabere zor bitirdim. neredeyse bütün taktik versiyonlarında durum aynı oldu. yani defans arkasına atılan her top tehlikeli oldu. açıkçası taktiklerinin hiç birinden memnun kalmadım. belkide beşiktaş için olmayan bi taktik ama şunu da belirteyim söylediğin pozisyonlara verdiğin özelliklerde adam bulmak çok zor buna ek olarak kornerlerden hiç gol olmuyo. bence büyük eksikliklerden biride bu. aslına bakarsan çoğumuzun bu oyunu oynama sebebi küçük bi takım alıp onunla genç oyuncular yetiştirip aralarına tecrübelileride serpiştirip başarı yakalamak ya da ne biliim keşfettiğimiz bi oyuncuyu büyük paralar karşılığı diğer takımlara satmak değil mi? özellikle büyük takımlarda deneyin demişsin bu eleştirimde o sözüne olsun. büyük takım aldıktan sonra zaten taktiğe ne gerek war sür sahaaya 2 yersem 3 atarım misali oyunun taktiklerinide kullansak genede istediğimizi alırız. ama paylaşım için teşekkürler