Ne yapayım kodum yok ki gireyim,benim sistem kafada yakında banada lobotomi yapacaklar.
Ne yapayım kodum yok ki gireyim,benim sistem kafada yakında banada lobotomi yapacaklar.
Hepinize selamlar. Babam aradı beni Beşiktaş'ta 10 cm kar varmış bizim burada karın k si bile yok![]()
Bu arada arabamızdan teyibi çalmışlar bugün annem onunla uğraşıyormuş sabahtan beri![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben Beşiktaş'a çok yakınım burada hafif bir kar yağsam mı yağmasam mı naz yapıyor.
Geçmiş olsun Taylan.
Bir kodum eksikti valla.Ama senin için her şeyi yaparım abisi.Ona da sahip olursam 31 Aralık 2008 saat 24.00'dan itibaren sistemlerde kesinlikle yer almayabilirim.Şu an belki yer alabilirim.
Bu arada Taylancım geçmiş olsun.
Benim mesai bittiHaydi benim yolum açık olsun mesaisi devam edenlerede selam olsun... 18:30 olmazzzz.
![]()
Haydi güle güle Pırtıkçım.
Hayat size güzeL vaLLa. Sabahın köründe iki çay iç, iki Lak Lak et mesai bitsin.
Ben kodLarıma geri dönüyorum.![]()
Sanada güle güle minik kankacım
Güle güle Emre
Hayırdır Kaan abi. ?
İyi değiLsin gibi sanki ? Bir durum mu var. Biz seni böyLe görmeye aLışık değiLiz yahu.
Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler
Şimdi 444 54 64'ü arayalımAcıktım
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Emmenez-moi au bout de la terre,emmenez-moi au pays des merveilles...lalalalala........
Bilemiyorum artık abisi.En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir demiş Socrates. Sonra yıllar sonra Brezilya'da ortaya çıkmış yanlış kurgu yüzünden Maradona'nın gerisinde kalan ama aslında ondan çok daha iyi olan Doctor Socrates'e dönüşmüş.
Çarpık bacak değil mi o![]()
Futbolcu Bilgileri
Küçükken vitamin eksikliğinden olmuş,yeni doğan çocuklarda bazı doktorların unuttuğu bir kurgu.Belli bir aydan sonra vitamin takviyesine başlamak lazım.Ama o bunu avantaja dönüştürmüş. Tıpkı Rui Costa'nın kazma gibi top sürüp ha kaptırdı ha kaptıracak derken 3 kişiyi geçmesi gibi çünkü herkes o anda topu alabilirim diye hamle yapıyor.
Zaten çok iyi bir futbolcu geçenlerde belgesel gibi bir şeyini izlemistimRonaldinho'nun abisi
![]()
Futbolcu Bilgileri
Selam..Saçları kesitrdim..![]()
Lapa lapa kar yağıyo (:
SeLamLar..
Bi resim koy bakaLım saçLarına Aykut![]()
![]()
Aygün nerde yağıyor lapa lapa :S
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir gidiyorum kafe duruyor pehhhh.
avcı dedinizde size bir hikaye anlatim..Geçen çarş ingilizce dersi arkadaş bir soru sordu ben cevapladım hoca hemen bana nerelisin dedi bende Adana dedi..İyi o zaman şu cümleyi ingilizceye çevir dedi..
"Anne kurt içerdeki Adanalı Avcılar yüzünden yavrularından endişe ediyor." bunu dedi..
Siz olsanız nasıl çevirirsiniz..Ben kem kümle geçiştirdim..
![]()
Mother Wolf, nınınınını(karıştırma efekti)![]()
Mother Wolf is worrying about her babies because adanalıhunters inside.
Last edited by Addolorato : 29.Aralık.2008 at 21:19 Reason: Worrying olsun orası =)
güzel diyonda çılgın profesör adayının karşısında adını unutuyor insan..![]()
selamlar kafe ahalisiEn son bi arkadaşımın " boğazıma patmamış mısır kaçtı" sözünü "exploded egpty ran away to my bosphorus" diye çevirdiği tarihten beri çeviri yapmıyorum ben
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?