1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: 0 MN $'a Satılık Listesindeki Futbolcular

Hybrid View

Bilmiyorum bug mu, ama şu şekilde olabilir, oyuncunun kontratı çok maliyetlidir, takımıyla da uzun süre sözleşmesi vardır, az miktar paraya bile satamıyosa futbolcuyu bari maaşını başkası ödesin şeklinde bir düşünceyle bedavadan satıyo olabilirler

(Tamamen tahmindir, bu konuda bilgim yok.)

Quote Originally Posted by burakaksoy90 View Post
    Bilmiyorum bug mu, ama şu şekilde olabilir, oyuncunun kontratı çok maliyetlidir, takımıyla da uzun süre sözleşmesi vardır, az miktar paraya bile satamıyosa futbolcuyu bari maaşını başkası ödesin şeklinde bir düşünceyle bedavadan satıyo olabilirler

Güzel düşünce ama takımları zengin.

Nesil
    2006

Benim anlamadığımda nokta ise, ben oyuncularımı bedavaya satsam bile hiçbir kulüp teklif yapmıyor...

Quote Originally Posted by burakaksoy90 View Post

Bu "bug" kelimesi yeni geldi, bunun Türkçe'si tahtakurusu değil mi?

Bu son söylediğine katılmak istiyorum. Birde takımdan kovacaksın ama; tazminat çok fazla, gitsin diye yapılan bir yol olabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Benim anlamadığımda nokta ise, ben oyuncularımı bedavaya satsam bile hiçbir kulüp teklif yapmıyor...

Bu "bug" kelimesi yeni geldi, bunun Türkçe'si tahtakurusu değil mi?

Bu son söylediğine katılmak istiyorum. Birde takımdan kovacaksın ama; tazminat çok fazla, gitsin diye yapılan bir yol olabilir.
    Literatürde bug kullanılır, hata dediğinde kimse bir şey anlamaz.
    Bug buldum der isen hemen update çıkaralım cevabını alırsın.Hata buldum dersen de ne hatası cümlesini duyarsın.

IT sektöründe global kullanımda terim ne ise o terim kullanılır, üzerinde değişiklik yapılmaz, bunu kabul etmek gerek, ana dil diretmek gereksiz olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri