Sayfa 31 / 57 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben de netten araştırdım şimdi... yönetime el atmakmış.. yani düşük olması iyi birşeymiş (böyle diyenler var)

kelime anlamı farklı bunun fakat FM de farklı anlama geliyor... bazı yerlerde yönetime el atmak yazıyor... fakat bazı yerlerde daha değişik anlamlar verilmiş hangisi şimdi bu ?

1)ing. işleri ele almak, kolları sıvayıp işe girişmek.
    ukteyi veren için not: football managerda bu değerin düşük olması, aslında muhtemelen benim gibi bol bol save ederek, kaybettiğiniz maçları tekrar tekrar oynarak garantici bir oyun tarzı uygulamanızdan kaynaklanıyordur, işleri ele almanızı gerektirecek bir durum oluşmuyordur.

2)football manager'daki anlamı futbolcu transferlerindeki tutarlığınızla ilgilidir. mesela forvetinizde sözgelimi drogba,van nistelrooy, rooney, van persie varken siz gidip 100 milyon euro'ya ibrahimovic'e talip olursanız hands on approach'unuz düşer. bir başka önemli kriter ise bir transfer döneminde 25-30 tane futbolcuyla adınız anılıyorsa, yani shortlist'iniz topçudan geçilmiyorsa ve birbiriyle alakasız çok fazla oyuncuya transfer teklifi sunuyorsanız hands on approach'unuz benimki gibi 2 senede 10'dan 2'ye 3'e düşer. tabi başka detayları da olabilir...

3)football manager'daki medyaya verdiğiniz cevaplarla ilgilidir. diyelim ki "bir oyuncunuz gidecek, ne düşünüyorsunuz?" gibi bir soru geldiginde "issue warning" diyip sonradan pişmişkelle gibi o oyuncuyu satarsanız yani sözünüzde durmazsanız da düşüyormuş veya "bir oyuncuyu alcakmışsınız kurt hoca, ne diyorsun bu işe?" denildiğinde "i'm sorry, just speculations" diyip sonradan "hehe mehe şaka yapmıştım" diyip alırsanız o oyuncuyu yine düşüyormuş. hep düşürmenin yollarını öğrendim, hiç yükseltmenin yolunu öğrenemedim. o yüzden 2 senede 5'e düştü sanırım. ama kupalardan tutun lig şampiyonluğuna doymuş bünyem bundan sonra kendini buna adıyor. birgün yolda giderken tanımadığım birisi durdurup "kardeş sen niye fm oynuyorsun?" diye sorarsa vereceğim cevap bellidir.

4)ingilizce deyim karşılığı ile paralel olarak football manager'da takımın idari ve sportif işlerinin tamamını üstlenmek ile gelişen vasıf. tüm kontratlar, dostluk maçı aranjmanları, alt takımların yönetiminin yapılması halinde yükselmektedir. kurduğunuz ekip iyi ise bu vasfın düşük olmasının çok bir anlamı yoktur. ancak ekibiniz iyi değilse alt yapıdan yetişecek futbolcuların kötü olması gibi bir sonuç doğurmaktadır.

Bana en mantıklı gelen en sondaki yani 4. seçenekteki yazılanlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

football manager'daki anlamı futbolcu transferlerindeki tutarlığınızla ilgilidir. mesela forvetinizde sözgelimi drogba,van nistelrooy, rooney, van persie varken siz gidip 100 milyon euro'ya ibrahimovic'e talip olursanız hands on approach'unuz düşer. bir başka önemli kriter ise bir transfer döneminde 25-30 tane futbolcuyla adınız anılıyorsa, yani shortlist'iniz topçudan geçilmiyorsa ve birbiriyle alakasız çok fazla oyuncuya transfer teklifi sunuyorsanız hands on approach'unuz benimki gibi 2 senede 10'dan 2'ye 3'e düşer. tabi başka detayları da olabilir...

football manager'daki medyaya verdiğiniz cevaplarla ilgilidir. diyelim ki "bir oyuncunuz gidecek, ne düşünüyorsunuz?" gibi bir soru geldiginde "issue warning" diyip sonradan pişmişkelle gibi o oyuncuyu satarsanız yani sözünüzde durmazsanız da düşüyormuş veya "bir oyuncuyu alcakmışsınız kurt hoca, ne diyorsun bu işe?" denildiğinde "i'm sorry, just speculations" diyip sonradan "hehe mehe şaka yapmıştım" diyip alırsanız o oyuncuyu yine düşüyormuş. hep düşürmenin yollarını öğrendim, hiç yükseltmenin yolunu öğrenemedim. o yüzden 2 senede 5'e düştü sanırım. ama kupalardan tutun lig şampiyonluğuna doymuş bünyem bundan sonra kendini buna adıyor. birgün yolda giderken tanımadığım birisi durdurup "kardeş sen niye fm oynuyorsun?" diye sorarsa vereceğim cevap bellidir.

ingilizce deyim karşılığı ile paralel olarak football manager'da takımın idari ve sportif işlerinin tamamını üstlenmek ile gelişen vasıf. tüm kontratlar, dostluk maçı aranjmanları, alt takımların yönetiminin yapılması halinde yükselmektedir. kurduğunuz ekip iyi ise bu vasfın düşük olmasının çok bir anlamı yoktur. ancak ekibiniz iyi değilse alt yapıdan yetişecek futbolcuların kötü olması gibi bir sonuç doğurmaktadır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Taylan hocam biLgilendirme icin sagol :Pp Guzel anlatmisin

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    ingilizce deyim karşılığı ile paralel olarak football manager'da takımın idari ve sportif işlerinin tamamını üstlenmek ile gelişen vasıf. tüm kontratlar, dostluk maçı aranjmanları, alt takımların yönetiminin yapılması halinde yükselmektedir. kurduğunuz ekip iyi ise bu vasfın düşük olmasının çok bir anlamı yoktur. ancak ekibiniz iyi değilse alt yapıdan yetişecek futbolcuların kötü olması gibi bir sonuç doğurmaktadır.
    Bence bu Hasan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkiside değil Anlatırdım am uzun sürerdi direk copy+paste yaptım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Çocuğum zaten ben bunların bulunduğu linki önceki sayfada vermiştim. Ama o olduğu konusunda hemen hemen eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben o linkten kopyaladım herkes görsün diye abi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu "hands on approach" deyim ya da atasözü oldugu için bilemedim ben... İngilizce deyim ve atasözleri oluştukları kelimelerle çok daha farklı anlamlara gelir... mesela

"It's raining cats and dogs" ifadesi "sağnak yağmur" anlamına gelir bu ve bunun gibi onlarca deyimi akılda tutmak zor oluyor haliye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tutarsın tutar
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hasancım 4 numara doğru olan.O yolda ilerlersen doğru yolda gidersin.Kendi gerçekleştirdiğin temaslar demektir asıl anlamı. Yani kulubun stadına,oyuncularına,scoutlarına,antreman sahalarına,transferlere,kontrat yenilemelere ve bu tür konulara ne kadar el atarsan o kadar fazla olur oranın.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Biz diyoruz ama sakalımız yok ki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Boşver ne yapacaksın sakalı.2 günde bir traş ol dur işin yoksa.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Oluyorum zaten, o yüzden yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman sorunun yanıtını yarın verseydin kesin dinlenirdin,ne diyeyim abisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Hasancım 4 numara doğru olan.O yolda ilerlersen doğru yolda gidersin.Kendi gerçekleştirdiğin temaslar demektir asıl anlamı. Yani kulubun stadına,oyuncularına,scoutlarına,antreman sahalarına,transferlere,kontrat yenilemelere ve bu tür konulara ne kadar el atarsan o kadar fazla olur oranın.

ben 18 yaş altı dahil tüm kadroyla kendim ilgileniyorum kontrat konusunda fakat , maçtaki takım konuşmaları, friendly maçların kontrolü ve ayarlaması gibi işlerde yard. antrenör ilgileniyor...

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Biz diyoruz ama sakalımız yok ki.

sakal iyi birşey değil bak bzi hergün traş oluyoruz ah ulen nerde o ünv'deki kirli sakalla dolaştıgım günlerim

Evin yalıtım işlerine daldık,bu gece hanım bizi zor bırakacak gibi duruyor oyuna

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

taktik ve antremanı isteyen arkadaşlar imzamdaki linkten ulaşabilirler...

friendly maçlarına falan bende antrenörü görevlendiriyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KUPADA ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ !

Yılın flaş ekibi Afyonkarahisarspor Hacettepe ile eşleşti.

Hocam Ceyrek FInal Yapmisiz Yari Finaldeki Rakibin Kim Simdiden merak ediyorum :P

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGO HALA ZİRVEDE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haccetepe kim ya
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Haccetepe kim ya
    ÇEYREK FİNAL MAÇINDA HAŞİGOLARDAN FUTBOL DERSİ !

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Hocam bir gün girmedik n'apmışsın sen öyle Beşiktaş, Sivas ve Kayserispor galibiyetleri mükemmel... Hala Türkiye kupasını istiyoruz senden haberin olsun... Hep Destek Tam destek artık.. Arkandayız...

Varşova'lı Aslanlar...
    Last edited by ahtamara : 29.Aralık.2008 at 23:20

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi adamlara futbol dersi vermişsin sadece 1 tane şut çekmişler
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ÇEYREK FİNAL MAÇINDA HAŞİGOLARDAN FUTBOL DERSİ !

Hocam benim beklentilerim Türkiye Kupası ve Şampiyonluktu... İsteklerim gerçekleşiyor inşallah... Güvenimiz sonsuz... Al o kupayı bize The Last Emperor Nannar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR YİNE GALİP !

Hafta içinde kupada çerek final ilk maçında karşılaştıgı rakibini 1-0 yenen Afyonkarahisar ligde de aynı tarifeyi uyguladı !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal abicim süpersin zevkle takip ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

GALLİ TEK KELİMEYLE UÇUYOR!!!!

Sezon başında İtalya'nın Roma takımından 375.000 € ödenerek alınan İtalyan oyuncu Luciano Galli mükemmel bir performans ve gelişim gösteriyor.Ön libero mevkisinde oynamasına ve genç yaşına rağmen sahaya çıktıgı 15 maçın 5'inde maçın adamı seçilen genç oyuncunun şu anda 6 golü ve asisti bulunuyor. Oyuncunun antremanlarda gösterdiği performans ve yeteneklerindeki hızlı artış da Hasan Hüseyin Coşkun'u memnun ediyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Süper gidiyorsun kardeşim aynen devam.. Takipteyiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

MOR BEYAZLILAR TAKİPÇİSİNE BOYUN EĞMEDİ!!!

Sayfa 31 / 57 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri