1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: NANNAR'dan Türksportal forumlarına Yılbaşı hediyesi !!!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by gokhan198555 View Post
    Taktik için öncelikle tesekkur ediyorum.10 mac denedım ve yorumlarımı paylasmak ıstıyorum.

Öncelikle defansiz zaafı olmayan bir tktik oldugu kesin.zira rakip takım ceza sahası dısından sut kullanmak zorunda kalıyor.bu olumlu bir nokta bence.
    Ofansıf olarak ise pek randıman alamadım acıkcası.Bu taktıgı kullandıgım macların cogunda sut sayım 6-7 yı gecmıyor.

Bu taktıkte takım oyununu benımsıyorsunuz ve oyuncularınız gercekten mucadele ettıgını goruyorsunuz.fakat top her ne kadar sız de kalsa da yaratcı hucum atraksıyonları gormek bıraz hayal oluyor bu durumda.beklerı ofansa cıkarttıgımda bıraz daha ofansıf gorunuyorsunuz ama bu sefer beklerın bosalttıgı yerlere rakıp cok fena sızıyor.
    Sımdılık gozlemlerım bunlar dıger taktık varyasyonlarını da deneyıp yorumlamayı umuyorum.

hangi takımla denedin ve hücum hattında kimler var acaba? Yani ben Afyonkarahisarspor'la kariyere devam ediyorum ve bu taktikle oynuyorum. Türkiye kupasında Kayserispor, Sivasspor ve Beşiktaşı yendim, Bank Asya'da da şu anda 3 puan farkla liderim... Çok güçlü olmayan bir kadroyla maç başına 1,6 gol ortalaması yakalamışız... forvetim o kadar da kaliteli değil Yalnız şunu da unutmayın, bir taktiği takıma uyguladıktan hemen sonra uyum süreci içerisinde sorunlar çıkabilir.

Last edited by nannar : 29.Aralık.2008 at 23:22
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri