Sayfa 32 / 57 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar çok iyi gidiyorsun.bu arada hands off approach özelliği benim bildiğim kadarıyla yönetime karışmak demek ve iyi bir özellik deil benim 2020 ye kadar süren bir kariyerim vardı bütün özelliklerim neredeyse 20 ydi ama o 1 di ve aldığım duyumlar da iyi bir özellik olmadığı yönünde

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla o konuda kimileri yönetime karışmak anlamına geldiğini ve düşük olması gerektiğini söylüyor, kimileri de tam aksine işlerde sorumluluk alarak yükseltilmesi gerektiğini savunuyor sonuç itibariyle benim şu anda düşük ve çok da önemsemiyorum... benim için önemli olan diğer özellikler. onlardan da sadece loyalty ve finans kontrolü düşük. onları da hallederim zaten seneye

Taner Taktak 350.000 € karşılıgında Gaziantep Belediyespor'a satılmıştır....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda Bir Yerlerde

guzel bir kariyer oluyor tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

AFYONKARAHİSARSPOR KUPADA YARI FİNALDE!!

Çok zorlu geçen 90 dakika sonucunda konuk ekibin attığı 1 gol maçı uzatmaya götürdü. Uzata dakikalarında da sonuç değişmeyince penaltı vuruşlarına geçildi. Haşigolarda tüm penaltılar gole çevrildi.Son penaltıyı Hacettepe kaçırınca Afyonkarahisar sokakları bayram havasına döndü!!! Haşigolar Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finalde!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by coolboy82 View Post
    guzel bir kariyer oluyor tebrikler

teşekkürler...
    Last edited by nannar : 29.Aralık.2008 at 23:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Aman diyim son imparator Hacettepe ye karşı zorlanmak ne demek... Allah'tan geçmişsin turu... O kupayı istiyoruz hocam.... Haydi Klavyene Taktik ve Stratejine kuvvet...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 kişilik takımı yenememişsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

hocam rakip kim yari finalde belli oldumu?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

BU MAÇ AZ DAHA BERABERE BİTİYORDU !

Haşigolar ligde az daha tökezliyorlardı. Malatya karşısında sahaya 90 dakika hakim olan ve rakibe hiç posizyon dahi vermeyen ege ekibi golü ancak 86. dakikada bulabildi.Kupada yarı final kuralarının çekilişini bekleyen taraftar sabırsızlanıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

YENİLMEZLİK SERİSİ DEVAM EDİYOR!

Afyonkarahisarspor Buca deplasmanından da 3 puanla dönerken kırılması güç bir rekora doğru koşmaya devam ediyor. Şu anda lig maçlarında 20 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Haşigolar'ın bunu kaç maça kadar çıkarabileceği otoritelerce tartışılıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Harikasın abi ama gol yollarında sıkıntılısın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Harikasın abi ama gol yollarında sıkıntılısın

farkındayım ama şu an elimdekinin en iyisi bu Türk bir genç oynuyor forvette. yabancı sıkıntısı lige çıkarsak bitecek. o zaman daha kolay olcak işimiz...

KADERİN CİLVESİ

Kupada yarı finale kadar yükselen Afyonkarahisarspor kardeş kulübü Trabzonspor'la eşleşti! Bu ilginç eşleşmedi favori olan ekip tabiki bordo mavililer fakat Haşigolar da bu kupada neler yapabileceklerini grup maçlarında kanıtladılar!!!

Arkadaşlar bu gecelik bu kadar yeter.. yarın nöbetçiyim, erken kalkmam lazım...iyi geceler cümleten

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Erken final olmuş 2 maçta desene

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iyi geceler efsane..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vay be
    hocam takıma
    lokumları kaymakları bol yedir de geçelim şu trabzonu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Samsun'dan kardeş Hoşigolara 1 tepsi baklava gitti...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

geldim kariyere devam baklava için teşekkür ederiz....
    .
    .

KARAHİSAR KALESİ YIKILAMIYOR !!!

Hasan Hüseyin Coşkun taktik anlayışıyla tüm Türkiye'ye meydan okuyan bir takım oluşturmuş durumda! Ligde fırtına gibi eserek liderlik koltuğunda oturan Haşigolar oynadığı 25 lig karşılaşmasında kalesinde sadece 6 gol görerek takım savunmasının nasıl yapılacağını tüm Türkiye'ye kanıtladı.Afyonkarahisarspor ayrıca Fortis Kupasında da Kayseri, Sivas, Beşiktaş gibi devleri sahadan boynu bükük yollayarak ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterdi. Hasan Hocanın inanılmaz taktik ve motivasyonu takımın bugünkü başarısında şüphesiz en önemli role sahip.Son karşılaşmada ligde iyi bir yerde olan Altay'ı deplasmanda 0-2 ile deviren Haşigolar zirvenin keyfini çıkarıyorlar...

Last edited by nannar : 30.Aralık.2008 at 20:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

baklavayı da aldık
    tamam bu maç bizim

bi dahaki maçıda alırsın heralde

Hasan Hocam Senin Cift Forvet Full Riskli Hucumun oyle guzel.. 5 mac kazandim bursayla en az 2 farkli geriden gelip Emegine saglik hocam tek forcvetli taktigin tutmadi cift forvet giris i kullaniyorum.. SUpersin Hocam Ayrica Sabir Konusunda Uzerine tez Yazilacak adamsin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww sezon sonu için iyi bir genç yabancı forvet arıyorum da bütçeye göre, o yüzden yavaşladım maça var biraz daha kadroda baya revizyon olacak gibi eğer lige çıkarsak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hasan Hocam Senin Cift Forvet Full Riskli Hucumun oyle guzel.. 5 mac kazandim bursayla en az 2 farkli geriden gelip Emegine saglik hocam tek forcvetli taktigin tutmadi cift forvet giris i kullaniyorum.. SUpersin Hocam Ayrica Sabir Konusunda Uzerine tez Yazilacak adamsin

taktik paketinde farklı farklı dizilişler var, hangisi size yarıyorsa onu kullanın. tek forvetli taktik çok sabır işidir erkenden oynama yaparsan iş görmez... gerekitse 90 dakika sabır edip 90+1'de bulacaksın golü... ama defansif anlamda çok sağlam taktiktir bu kullandıgım ben GS'de bu taktikle ne Avrupa devlerini devirdim bayern maçında 90+1 de gelen golle uzatıp 120+1 de gelen golle de elediğimi hala hatırlıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1 SEZON DENEYECEĞİM, İYİ OYNAMAZSA SATAR GEÇERİM

Aslında ikisi de aradıgım forvet değil ama sezon sonuna adam bulamayız belki diye aldım bunları... satabilirim yani elde kalmasa bari

genç bir forvet var almak istediğim ama boşta değil ona para bulabilirsem onu alacagım
    Last edited by nannar : 30.Aralık.2008 at 20:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam Bu Kerlon Bizim Fok Danscisi KErlon mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla orasını bilemem ama Cruzeiro'dan herkesin aldıgı adamı 2008 yılında İnter almış ve resmen bitirmiş hep yedek bırakmış ve eleman gelişememiş... bende açılır mı bilemiyorum ama Kelon'u hiç bu kadar gelişmemiş görnemiştim...

HAŞİGOLAR RAKİBİ HEP KIZARTIYOR!

Nedeni bilinmiyor ama Haşigoların rakipleri sürekli kırmızı kart görüyorlar. Hemde direk kırmızı kart görerek oyun duşında kalan oyuncular Afyonkarahisarspor'un lobisi sayesinde ligde korunduğu görüşündeler...

Quote Originally Posted by nannar View Post
    valla orasını bilemem ama Cruzeiro'dan herkesin aldıgı adamı 2008 yılında İnter almış ve resmen bitirmiş hep yedek bırakmış ve eleman gelişememiş... bende açılır mı bilemiyorum ama Kelon'u hiç bu kadar gelişmemiş görnemiştim...
    Haha bende ona sasirmistim hocam ama bu topcu cok tatlidir yav senin elinde serpilir acilir Fok Baligi Driplingi ni de yapar rakip Defansi Dagitir Rakip Takim hayatta 11 kisi bitiremez maci

Hocam Adam Duruyo Topu Sektirip Kafasina aliyo ve kafasiyla sektirerek ilerliyo ve mecburen faul yaparak durduruyolar bu adami ondan fok baligi dripling i diyolar yaptigi harekete hayranim ya Super transfer hocam.. Kermit de guzel transfer

Kerlon her turlu şov yapar abi

Konu Dışı : Arkadaşlar yha 3. sezona başladım toplamda 80 milyon DOLAR edicek 4 tane hızlı defans oyuncusu lazım Öneriler ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FORTİS TÜRKİYE KUPASINDA DEV BULUŞMA

türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Afyonkarahisarspor kardeş takımı Trabzonspor'u ağırlayacak. Hazırlık maçında rakibine 2-1'lik skorla boyun eğer haşigoların nasıl bir performans sergileyeceğini spor yazarları da tahmin etmekte zorlanıyor...

VS

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Abi değerini bil sensiz Afyonkarahisarspor ligde 0galibiyet 0 beraberlik 6 mağlubiyet aldı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
    Kerlon her turlu şov yapar abi

Konu Dışı : Arkadaşlar yha 3. sezona başladım toplamda 80 milyon DOLAR edicek 4 tane hızlı defans oyuncusu lazım Öneriler ?

zapata,micah richards,Thiago silva,onuoha,joseph yobo,

şu anda aklıma gelenler bunlar bunlara bir göz at ama sanırım takımlarından gitmişlerdir he bir de Barzagli'ye göz at benim adamım barzagli yaww...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yawww şu genç forveti kesin almam lazım... tam istediğim özelliklere sahip eleman size almadan göstermeyeceğim alamazsam hayal kırıklıgı olur...
    Last edited by nannar : 30.Aralık.2008 at 21:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aha trabzon maçı
    hadi afyon sen işini bilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maça giriyorum ama içimde bir korku var dağılmasak bari

CANLI YAYIN

dk 15 durum 0-0

18. dakikada Gökhan Ünal attı 0-1

ilk yarı bitti

çok etkisiz kaldık

son dakikalar yaklaştı

ZEVKSİZ 90 DAKİKADA GÜLEN TARAF BORDO MAVİLİLER

Afyonkarahisarspor yarı final ilk maçında Trabzonspor'a boyun eğerek final yolunda ağır yara aldı. Artık Haşigoların 2. maçta rakibini yenmesi gerekecek!!!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Buda başarıydı abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Sayfa 32 / 57 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Mesaj Yetkileri