31 ile 60 arası toplam 174 sonuç

Konu: Bursaspor

Threaded View

Egemen sol ayaklıdır. Hata oyunda da "Ters Ayağını Kullanmaktan Çekinir" diye girilmişti. Sağ ayağı çok çok zayıf biridir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Daniel Menendes Rezende kendisini opsiyonlu olarak 2.5 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı Özlüce Tesislerinde düzenlenen tören ile attı.

2.Başkanımız Osman Çelik`in yanı sıra yöneticilerimiz Recep Bölükbaşı ve Hasan Saltan`da imza töreninde hazır bulundular.

Oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Dani " Bursaspor`a katkı yapmak için geldim. Bursaspor`a geldiğim için çok mutluyum. Beni buraya kazandıran herkese teşekkür ediyorum. Türkiye`de oynayan Brezilyalı oyuncuları biliyordum. Ama kendilerine karşı oynama şansım olmamıştı. " dedi.

2.Başkanımız Osman Çelik, Dani`nin transferinin Bursaspor`a hayırlı olmasını dileyerek " İhtiyacımız olan sağ bekteki oyuncuya Bursaspor`un kavuştuğuna inanıyorum. İnşallah kendiside mahçup olmaz, bizde mahçup olmalıyız. Ben oynadığı bir maçın 90 dakikasını izledim. Ayrıca kendisi hakkında iyi referanslar aldık. Bursamız için hayırlı olsun" dedi.

DANIEL MENENDES REZENDE “ Dani ”

17 Mart 1983 Nova “ Friburgo, RJ ” doğumlu Daniel Menendes Rezende futbola 1998 yılında Friburguense takımının genç takımında başlamıştır. 2002 Yılında futbola Friburguense`nin A takımına çıktı. 2007 yılına kadar Friburguense takımının formasını giymiştir. Bu 5 yıllık dönemde başka takımlara kiralanarak deneyim kazanmış ve tekrardan “ Friburguense RJ” takımında forma giymeye devam etti. Daha sonra sırasıyla;

Boavista RJ, Corinthias Alagoas ve America De Natal takımları için formasını terletti.

Rezende sağ bek mevkiinde görev yapıyor.
    Last edited by Crocodile1963 : 30.Aralık.2008 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri