1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww sezon sonu için iyi bir genç yabancı forvet arıyorum da bütçeye göre, o yüzden yavaşladım maça var biraz daha kadroda baya revizyon olacak gibi eğer lige çıkarsak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hasan Hocam Senin Cift Forvet Full Riskli Hucumun oyle guzel.. 5 mac kazandim bursayla en az 2 farkli geriden gelip Emegine saglik hocam tek forcvetli taktigin tutmadi cift forvet giris i kullaniyorum.. SUpersin Hocam Ayrica Sabir Konusunda Uzerine tez Yazilacak adamsin

taktik paketinde farklı farklı dizilişler var, hangisi size yarıyorsa onu kullanın. tek forvetli taktik çok sabır işidir erkenden oynama yaparsan iş görmez... gerekitse 90 dakika sabır edip 90+1'de bulacaksın golü... ama defansif anlamda çok sağlam taktiktir bu kullandıgım ben GS'de bu taktikle ne Avrupa devlerini devirdim bayern maçında 90+1 de gelen golle uzatıp 120+1 de gelen golle de elediğimi hala hatırlıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1 SEZON DENEYECEĞİM, İYİ OYNAMAZSA SATAR GEÇERİM

Aslında ikisi de aradıgım forvet değil ama sezon sonuna adam bulamayız belki diye aldım bunları... satabilirim yani elde kalmasa bari

genç bir forvet var almak istediğim ama boşta değil ona para bulabilirsem onu alacagım
    Last edited by nannar : 30.Aralık.2008 at 20:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri