SPOR YAZARLARI STADYUMA HAYRAN KALDI

Türkiye'nin önde gelen spor yazarlarından Osman Tanburacı, Ümit Aktan ve Altan Tanrıkulu, Kadir Has Şehir Stadı'nın Avrupa'nın sayılı stadlarından birisi olacağı söylediler.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte yapımı tamamlanma aşamasına gelen stadı gezen spor yazarlarından Osman Tanburacı, Türk sporuna böyle bir stadı kazandıran Başkan Özhaseki'nin şapka çıkartılacak bir iş yaptığını belirterek, "Türkiye'nin en modern stadı oluyor. Bu stadda futbol oynamak da izlemek de çok keyifli
olacak. Başkan Özhaseki'yi yürekten kutluyorum" dedi.
Avrupa'nın sayılı stadlarında maç izlediklerini belirten Altan Tanrıkulu da Euro 2008 maçlarının oynandığı stadlardan bile güzel bir stad yapıldığına dikkat çekerek, "İşimiz gereği Avrupa'da birçok stadda maç izledik. Son Avrupa şampiyanasında final maçının oynandığı Viyana'daki stad hariç hepsinden daha büyük ve güzel bir stad yapılıyor Kayseri'ye. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" diye konuştu.
Spor spikeri ve gazeteci yazar Ümit Aktan
da keyifli maçlar anlatmak için birçok kez bu stada geleceğini ifade ederek, "Gururla anlatabileceğimiz, başımız dik olarak bizim stadımız diyebileceğimiz inci gibi bir stad. Başkan Özhaseki'yi alkışlıyorum" dedi.
Başkan Özhaseki ile birlikte daha sonra Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'na giden spor yazarları burasının da mükemmel bir tesis olduğuna vurgu yaparak, Kayseri'nin Orta Anadolu'nun spor merkezi olma yolunda önemli adımlar attığına vurgu yaptılar.

www.kayseri-beld.gov.tr