1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hocam Bu Nordveit in Pa si 199 ona gore gelistir bu oglani 30
    hadi yaa? ama her oyunda aynı olmuyor sanırım PA olayı... neyse bakarız gelişimine...

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Deniyeceğim.Valla 3 sezon oldu 1 tane regen oyuncum yok.Senin bulduğun adamlar gibi normal oyunculara10-20 M $ arası bayılıyorum.Canıma tak etti.
    ben de bunları 3 kuruşa alıp senin gibi takımlara satıyorum 10-20 milyon €'ya

Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
    Tabi bu biraz zaman alıyor ilk zamanlarda bol bol Sri Lanka'nın statlarını Papau Yeni Gine'nin başkentini anlatıyorlar sana Sabretmek lazım ...
    tabiki de sabır en önemli şey... 1 sezonda 10 tane regen gelmez... bana gözlemciler her hafta en az 20 tane oyuncu gösteriyorlar ama ben sezon sonuna kadar önerilen en az 700-800 oyuncudan sadece 70-80 tanesini listeye alıp takipe diyorum ve sadece 5-6 tanesini alıyorum ince eleyip sık dokumak yani ya da başka bir deyişle oyunu yaşayarak oynamak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Trabzon deplasmanında yarı final 2. maçına çıkıyorum beyler ilk maçı Afyon'da 0-1 kaybetmiştik

Bu maç görüntülü canlı yayın olacak... koltuklarınıza oturup yerlerinizi alın bakalım...

dşğer maçta GS finale çıktı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    biri birşey yazsın da flood olup üst mesajla birleşmesin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AVNİ AKER'DEN CANLI YAYIN

kadrolar...

Last edited by nannar : 31.Aralık.2008 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri