Senenin son günü yatıyorum artık Yarın da Kalkınca bir duş Alırım da 2009 a sapasağlam girelimHepinize iyi geceler iyi uykular Mutlu Yıllar
Senenin son günü yatıyorum artık Yarın da Kalkınca bir duş Alırım da 2009 a sapasağlam girelimHepinize iyi geceler iyi uykular Mutlu Yıllar
Çok güzel bir belge olmuş sağol Turgut abi.İşte teşekkür böyle olur
![]()
Aygün hayatında tesekkur görmemıs abihayır işledin
İyi geceler ben yatıyorum.
Turksportal Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Merkezi Dedelerden gençlere inciler gururla sunar...
Günün Konusu :Kriz İnsana Nasıl teğet geçer?
TANIMLAR
Kriz : İnsanın isteği dışında gelişen konrtol edilmesi imkansız olay ( Örn: Kaplumbağanın osurması, Paris Hiltonun sevişgenlik isteği vs...)
Teğet : Bir çember ve çizginin sürtüşmek sureti ile yakınlaşması.
Kriz insanı teğet geçer kavramı 2008 yılına has bir kavram oldu bizde bunu incelemek istedik yılın son gününde. İlk olarak şunu analiz etmek gerekli Kriz insanı nasıl teğet geçer ? Teğet geçmesi için tanımda belirttiğim üzere bir çember birde çıbık lazımdır. Bu durumda biz çıbık mıyık yoksa çember mi? Önce buna karar vermek icap eder. Biz çembersek ki inşallah değilizdir. (Amin) Bu çok kötü bir şeydir düşünün o teğet geçen şey (Çıbık) bir gün elbet teğet geçmeyip ortadan da dalacaktır bu durumda biz ne oluruz?
Yok biz çember değilsek te cıbık isek bu kriz dil üstünde dolaşan dondurma gibim bize teğetleşip duruyor o zaman bu kriz çok ibnemsi bişey bu durumda bir imne dünyanın anasını ağlatmış oluyor ki, bu durumda bir imnenin hakkından gelemeyen dünya ya yazıklar olsun. Ben bu krizin ne olduğunu tam çözemedim ayrıca Çemberin kim olduğunada karar veremedim sizce kim kim biz kimiz, Aysun Kayacı harbiden akıllı mı yoksa zeki taklidi mi yapıyor.
İyi yıllar sayın TSI üyeleri
![]()
Günadyın Serkan abi,yararlı bılgıler için teşekkürler.Senn söyledğine göre cember degıl cıbık olalım en ıyısı
Aysun kayacının aklıyla kim takıyor kı abiherkesin düşündüğü sey farklı yonde
![]()
Günaydınlar..ABi bence biz çıbık değiliz eskiden çubuk olan durumumuz kriz dolayısıyla çember haline geldi..
Aysun Kayacı'da orijinal sarışın..![]()
Ben öğleden sonra buralardayım derse gitmem lazım.. Herhalde öğlene kadar birşey kaçırmam..
SeLamLar..
Oğuz nasıLsın.
Serkan abı gun daha yenı basladı sen sımdıden hareketli bir gün mü geçirdin kolay gelsın ozmn sanaDünkü bağlama olayı ne alemde aldınmı işi?
oğuz ıyı dersler sana
Teşekkürler 1 saat derse girip gelecem...
Sen nasılsın Deniz..
Ben kaçtım hadi kalın sağlıcakla..
Abi senden 90a bı gol beklıyorum![]()
Şu kar tatiline bayılıyorum ya..Herkese günaydın..
Sanada seLam ToLga.. Oh ne güzeLbiz bugün Perşembe tatiLinden önce gidiyoruz
![]()
Bugünkü DersLer:Matematik,Matematik,DiL Ve AnLatım,DiL Ve AnLatım,BiyoLoji,BiyoLoji..
Canım hiç gitmek istemiyor ama işte devamsızLık.
SeLamLar..
Herkese günaydın.İyi dersler Oğuzcum.
Bayağı da bir ders varmış Denizcim.İyi dersler,kolay gelsin.
Günaydın Baba Hamdi.Baba Hamdi isim neydi ?
Günaydın Kaan abiKaandıu sanırım
İlk defa bir yılbaşı kar yağıyor bizim Samsun/Bafra'ya
![]()
İsimim Tolga'da yazıyor Denizcim.Günaydın.Bu Denizlispor'un maskot horozunun adı.
Tolgacım bayağı güzeldir.Şu soğuğu olmasa hayatta izlemesi en güzel şey karın yağışı.Hoş ben soğuğu da seviyorum.Ama soğuğu sevemiyorum bir yandan da başka insanları düşününce.
Evet abi aynen öyle![]()
Burda daha kar yağmadıAma her sene nedense Ocak ayının 3 iLa 10'u arasında kesin yağıyor.
Kışı kar oLursa severim.Yoksa yağmur,çamur sevmem.. Yazın en güzeLi,0 koL kıyafetLerLe çıkabiLiyorsun üst üste giyinmene gerek yok.TerLikLe sahiLdeKışın:mont,bot,süveter,ceket
![]()
Sayınca bile ısınıyor insan o kadar kıyafeti.
Günaydın Mr. Hamdnasılsınız bugün yenı yılda planlarınız ne(ilginç bi soru oldu
).
@Baba Hamdi
Evet![]()
ArkadaşLar ben okuLa gidiyorum kaLın sağLıcakLa.