Bu sezon uygulamayı düşündüğüm dizilişten zorunlu da olsa vazgeçtik. Elimizdeki malzemeye göre bir diziliş oluşturmak gerekiyor. Yaptığım transferler umduğum şekilde oynayamayınca fazla zorlayı da daha fazla puan kaybına gerek yok diye düşünüyorum.
Alex bu noktada kilit rol oynuyor. 4-4-2 oynamak istesem Alex orta sahada fazla etkili olamıyor. Alex'i de kenara oturtabileceğimi sanmıyorum, bu nedenle piyango yine Semih'e vuracak gibi. Ama yabancı sınırlamasını da düşünürsek Semih'e 11 yolu da gözükebilir.
Chelsea zaferinden sonra Ankaraspor maçında Alex'i kenara aldım. Oyuna sonradan girmesine rağmen golünü attı.
ŞL ilk maçında deplasmanda Bayern'e 2-0 yenildik. Maçın adamının Volkan olduğunu düşünürsek nasıl bir oyun oynadığımız konusunda bir fikir edinirsiniz sanırım.
Ligde Eskişehirspor'u 2-0'la, Kayserispor'u 5-1'le geçerek galibiyetlere devam ediyoruz. Deivid'in Türk vatrandaşlığna geçmesiyle ve Alex'in yedek kulübesinde olması nedeniyle artan baskılara direnemeyerek taktiği 4-4-1-1 yaptım ve Kierrison-Alex ikilisini oynatmaya başladım.
ŞL 2. maçında evimizde Manchester ile 1-1 berabere kaldık. Kazanmak için risk de aldık ama bir türlü üstünlük sayısına ulaşamadık. ŞL'de başarı bu sene de hayal gibi duruyor.
Ligde ise galibiyetler devam ediyor, Ankaragücü'nü 3-0, Konyaspor'u da 1-0 yeniyoruz. 2 maçımız eksik olmasına rağmen Lider Galatasaray'ın 2 puan gerisindeyiz ve bu hafta Galatasaray deplasmanına gidiyoruz. Kazanırsak 2 maç eksiğe rağmen haftayı lider tamamlayabiliriz.