bak bunu bilmiyordum iştearkadaşlar bu akşam misafirim var yatılı
fakat gece ben girerim oyuna
şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım...
![]()
bak bunu bilmiyordum iştearkadaşlar bu akşam misafirim var yatılı
fakat gece ben girerim oyuna
şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım...
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
hocam senden en az uefa bekliyoruz solemedi deme sonra homurtular başlar vallabu arada saolasın Serie A da napıcam çok merak ediyorum deli gibi gençler ile gitmeye çalışıcam kadroda 2 30+ oyuncum var gerisi en yaşlı 25
aslında 5m gibi bi bütçen olsa sana bi kaç isim önermek istiyorum ama alamazsın büyük ihtimal 1 forvet 24 yaşında ama mükemmel özellikleri var bende 1 de defansif orta saha var Luci diye ama onlar olmazsada Parma'ya bi bak istersen hocam paloshci yada ona benzer bi forvet olması lazım bende 19 yaşında ve mükemmel oynuyo sezonun 4/3 ünde oynadı yani yaklaşık 25 maçta 17 gol attıı 7.00 ortalaması var Parma A takımında co-owner yani bonservisi 2 takımın elinde ama parma da oynuyo bu çocuga bi bak derim ama sende baya bi para ister gibime geliyo
navarro u bendemi alsam yav banada gözlemcim tavsiye etmişti ama 5 orta saham oldugu için gerek yoktu hadi hocam senden TSL de iyi başarılar bekliyoruz![]()