1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bak bunu bilmiyordum işte arkadaşlar bu akşam misafirim var yatılı fakat gece ben girerim oyuna şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

hocam senden en az uefa bekliyoruz solemedi deme sonra homurtular başlar valla bu arada saolasın Serie A da napıcam çok merak ediyorum deli gibi gençler ile gitmeye çalışıcam kadroda 2 30+ oyuncum var gerisi en yaşlı 25
    aslında 5m gibi bi bütçen olsa sana bi kaç isim önermek istiyorum ama alamazsın büyük ihtimal 1 forvet 24 yaşında ama mükemmel özellikleri var bende 1 de defansif orta saha var Luci diye ama onlar olmazsada Parma'ya bi bak istersen hocam paloshci yada ona benzer bi forvet olması lazım bende 19 yaşında ve mükemmel oynuyo sezonun 4/3 ünde oynadı yani yaklaşık 25 maçta 17 gol attıı 7.00 ortalaması var Parma A takımında co-owner yani bonservisi 2 takımın elinde ama parma da oynuyo bu çocuga bi bak derim ama sende baya bi para ister gibime geliyo

navarro u bendemi alsam yav banada gözlemcim tavsiye etmişti ama 5 orta saham oldugu için gerek yoktu hadi hocam senden TSL de iyi başarılar bekliyoruz

Mesaj Yetkileri