keirrison forvette oynuyor al 1 sezon oynat gol kralı olur buyuk kulupler büyük paralar teklif eder bak sözümü dinle kardeşim
keirrison forvette oynuyor al 1 sezon oynat gol kralı olur buyuk kulupler büyük paralar teklif eder bak sözümü dinle kardeşim
İlk ve Tek hazırlık Maçımız:
ilk yarı harika oynadık zaten ilk yarıyı önde bitirdik ancak 2. yarıda oyuncuların tamamını değiştirdim bu nedenle 2. yarıda werder farka gitti frings hatrick yaptı maçta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bakıcaz bilmiyorum karar vermiş değilim daha forvetin hangi tarafında oynuyor
Last edited by cengavs : 29.Aralık.2008 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sag da oynar soldada ama sagda süper oynuyo kardeşim bak benim bi bitmiş kariyer var beşiktaş istersen bi oku keirrisonu gör kardeşim nasıl tabi sen bilirsin bu sadece bi öneri
tmm arkadaşım alırsan pişman olmassın bi öneri daha yazim
guilherme forvet bi tane daha marquinhos forvet bak bi kardeşim
Meraklandım valla![]()
hadi bakalım kardeşim patlat bombayı
Bomba 1:
Özer Hurmacı
türk futbolunun prenslerinden özeri kadromuza katmayı başardık oyuncunun transferi bize 4 milyon ytl ye mal oldu.Bu transferin ne kadar iyi bir transfer olduğunu ertuğrul sağlam'da yaptığı bir röportajda dile getirdi.
Bomba 2:
Sezer Öztürk
ortasahanın her yerinde oynayabilen sezer takıma katkıda bulunacak kapasitede bir oyuncu olduğu için aldık.Oyuncu kulübümüze 2 milyon ytl ye malolmuştur.
Bomba 3:
Keirrison
yahoo17 arkadaşımızın yoğun ısrarları ve oyuncunun iyi oluşu beni bu oyuncuyu almaya ikna etti oyuncu kulübümüze 7.5 milyon ytl ye malolmuştur.
Gidenler:
Bobo 11.5 milyon ytl ye West Bromwich Albion'a
Matias Emilio Delgado 12 milyon ytl ye Sunderlan'a
satılmıştır.Ayrıca tello stoke city'nin teklifini reddetti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nasıl
işte bombalar keirrisonu sırf sen istedin diye aldım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte Dizilişimiz:
![]()
Last edited by cengavs : 29.Aralık.2008 at 19:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim bak pişman olmicaksın walla tşk ler aldın için herşey beşiktaşımız için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sezon sonu iyiki aldım diceksin arkadaşım çok tşk ederim aldın için walla çok sevindim ha diğer transferlerde iyi peki delgadonun yerini kimle dolduracaksın bi yabancı almicakmisin yabancı kontenjanın kaç oldu kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeşim bi öneri daha holoskoyla keirrisonun yerini degiştir daha yeni gördüm taktini başarılar kardeşim
Last edited by yahoo17 : 29.Aralık.2008 at 19:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ooooo 5 demek iyi kardeşim hadi bombaları bekliyoruz arkadaşım
para yok para bi olsa zaten bombardıman yapacağım ama yom işte 8 milyon ytl bütçe var büyük ihtimal ilgilendiğim yabancılar gelmesse türk alacağım
o bütceye sana iki tana topçu sölim bak kardeşim artık hoşuna giderse
1)peter masilela
2)celso borges
çok ucuz oyuncular bak bi kardeşim artık sana kalmış
Keirrison yararlı olur takıma.Güzel transfer yapmışsın..
vallla keirrisonu ben zorla aldırdım kardeşime aldı allah razı olsun çok başarılı olacana inanıyorum
Kei guzel olmus Turk genclerde kaliteli.. Basarilar
kampı bekliyoruz
teşekkürler
hazırlık kampında tek maç yapacağımı söylemiştim
teşekkürler
saol
borgesle zaten ilgileniyordum masilela wing back miş borge veya talesı alacağım
Helal Kardeşim Iyi Transfer Bravo Masilela Almiyonmu
cok rahat kupa iki kupayı alırsın başarılar
guzel trANSFERler
transferler güzel aydın kanatta işine yarar
ben sola alexi (internacional'den) sağada uğur yıldırımı aldım.
solda masilela ve dc yede caicedo'yu düşünebilirsin
Transferler guzel ozer ve keirrison cok yararli olucaktir basarilar![]()
yeni Sezonunda Başarilar
teşekkürler
zaten taktik alışılması zor bir taktik her şeyin farkındayım yine de saol
teşekkürler
transferi kapattım
yok almıcam ya ihtiyacım yok
ben de öyle düşünüyorum uefa da hedef zirve
teşekkürler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar öncelikle herkese mutlu yıllar diliyorum maçları yarın veya bugun vereceğim
Last edited by cengavs : 31.Aralık.2008 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeşim Yabanci Kontenjanin Varmi