-
Fotomaç şov !
Fotomaç Gazetesi, asparagas transfer haberlerine devam ederken bir yandan da "skandal" şeklinde yorumlanabilecek bir habere daha imza atma başarısı gösterdi.
Dünkü sayısında Fotomaç gazetesinin 2. sayfasında "Yeni 10 Numara Deivid" başlığı bir haber yayınlanmıştı.
Fenerbahçe'de devrim niteliğindeki bu haberde Aragones'in Alex'i gözden çıkarttığı ve takımdaki yeni liderlik görevini ise Deivid'in yürüteceği belirtilmişti.
Haberin kaynağı olarak ise gazeteci Onur Belge gösterilmişti.
Bu haber ise dün akşam saatlerinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sayfası tarafından, "Yalan Yanlış Yorumlar Ve İddialar" başlığı ile yalanlanmıştı.
Bu açıklamanın ardından gazeteci Onur Belge, resmi internet sitesine bir yazı göndererek Fotomaç Gazetesi'nde yer alan konuşmaların kendisine ait olmadığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:
"Böyle doğru olmayan bir haberin benim ağzımdan verilmesini çok yakışıksız buldum. Evet, Serkan Acar'a geçmiş olsun ziyaretine gittim. Evet, Sayın Aziz Yıldırım'la orada karşılaştım. Hatta telefon gelince 'Sayın Başkan eğer özelse odadan çıkayım' dedim. Bana 'Lütfen otur özel bir şey yok' dedi. Daha sonra Gökhan Emreciksin transferiyle ilgili olayları konuştuk. Sonra da Alex'i sordum. Hiç sesini çıkarmadı. Bu konuda hiçbir yorumda bulunmadı. Yanıt da vermedi. Bu olayı anlattığım tek yer; geçtiğimiz Pazar akşamı TV 8'de yayınlanan 'Ve Gol' programıdır. Orada bu durumu aynen naklettim. Hepsi bu kadar. Böyle doğru olmayan bir haberin benim ağzımdan verilmesini çok yakışıksız buldum. Sanırım Fenerbahçe'de seçim yaklaştıkça, Sayın Aziz Yıldırım'a karşı olan gruplar kampanya başlattılar. Ben her zaman adımın saygınlığını korumaya çalışan bir gazeteci ve spor yazarıyım ve de seçim politikalarına malzeme edilmek istemem. Durumu sayın futbolseverlere saygıyla duyururum"
Onur Belge'nin açıklamalarından da anlaşıldığı gibi Fotomaç, ateş olmayan yere körükle giderek 2. sayfalarını yalan ve yanlış ile doldurma başarısı gösterdi.
Medyaspor
Mesaj Yetkileri