Gündemde Yıldırım Demirören ile yediğinz bir yemek var. Bu buluşma üzerine çok fazla spekülasyon oldu. Neler söyleyeceksiniz?

Biz tesadüfen karşılaştık ve daha sonrasında beraber ailece yemek yedik. Bu konu ile ilgili bir sürü teoriler üretiliyor. Ama şöyle düşünün, aklımızda kötü niyet olsa herhalde bütün herkesin bizi göreceği bir yerde yemek yemeyiz. Kadı ki sayın Yıldırım Demirören’le ben abartısız doğduğu günden beri tanışırız. 25 sene komşuluk yaptık. Bütün ailesini de tanırım. Galatasaray-Beşiktaş maçı öncesi, sonrası, her zaman Yıldırım Demirören’le yemek yeriz. Kimsenin bu yemekten birşey çıkarmaması lazım. Bana Ankaraspor maçı sonrasında soruldu. Ben de Beşiktaş’ın maçı kazanmasını istediğimi söyledim. Daha farklı bir cevap da verebilirdim. Eyyam da yapabilirdim. Sadece gönlümden geçeni söyledim. Bu maça ne kadar etki eder. Neticede maçı futbolcular oynuyor. Gönlümden geçeni söyleyemeyecek miyim, ya da arkadaşımla yemek yiyemeyecek miyim?.. Bunun için kimseden izin alacak değilim herhalde. Ben çok önemsemiyorum, medyanın bunu neden bu kadar önemsediğini anlayabilmiş de değilim.
Alıntıdır....
Adnan POLAT'ın Basın Toplantısından ....