Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Kaan abi ödülünü benim elimden aldi.Gecen sene en iyi erkek üye secilmistim,bu sene ödülü Kaan abi kapti,kutlariz kendisini ve tüm ödül alanlari
Herkese günaydın.Teşekkür ederim Barancım.Kriz var diye senin ödül 24 ayardı benim ödül 18 ayar.Ben seninkini istiyorum olmadı ama

Burdan da bir şey söylemek istiyordum ama detaylandırmayacağım artık.Herkes iyi ya da kötü düşüncesini söyleme hakkına sahiptir o yüzden bana normal geldi bu böyle olmuş şu böyle olmuş denmesi.Ama bir kişi bunu alakasız yerlerde sırf bir şeyler çıksın da ben seyredeyim diye yapıyorsa onun düşüncesi düşünce değildir, tartışma çıksın da ben izleyeyim sadistliğidir.Son bir ayda benim saydığım ,belki gözden kaçırdığım olmuştur,6 konuda ki hepsi alakasız yerlerdi ortaya bir şeyler attı kaçtı.Artık biraz büyü olur mu,senden daha küçük kardeşlerin var
onlar ne yapıyor sen ne yapıyorsun gözden geçir
,ha yine ben aynı kafada giderim dersen yapacak bir şey yok.

Yeni yılda burada ilk Batucumu gördüm forumda saat 1'i geçiyordu galiba,çünkü iş yorgunluğundan da çok duramadım arkadaşların yanında,biraz erken geldim eve,selam verecektim ama yazacak kıvama geldiğimde saat 2'yi geçiyordu o sırada da pek kimse kalmamıştı galiba ya da ben bilemiyorum

Ben oyumu Pırtıkcıma vermiştim ama El Barto kazanmış bunu şiddetle protesto ediyorum

Benim bu eğlence için yapılan ödülü kazanmama da zaten şimdiye kadar sadece bir kez konuştuğum bir arkadaşımızın oyu sebep oldu.Ona da bir konu hakkında özel mesaj atmıştım sonra hiç denk gelemedik.

Erencim hakkında biz yanlışlıkla tamamen duygusal diye oy atmıştık en duygusal adam oldu diyolar şimdi,doğru mudur

Benim minikler en iyi menejer ödülünü aldılar hazmedemedim, elimde büyüdüler,boynuz kulağı geçer ama bir de ödülü gözüme sokup sokup duruyorlar

En iyi imza sahibi abiniz kendini hala imzasına vuruyor olabilir

Totalden 100 ytl benzin alana bir taktik veren sevgili kardeşimi burdan tebrik ederim

Aygüncümün aldığı oylar normal,bebecik ben uyurken bile forumda hatta ikinci uykumda msnime yazı yazıyor

Bir de televoting sisteminde oylarla oynayıp oylar tam kaydolurken herkesin yazdığı adayı Green Beret'e çevirip en büyük iki ödülü alan sevgili kardeşimi burdan kınıyorum.Yok mu domates?