Sayfa 39 / 57 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

DEPLASMANDA 1 PUAN !

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sefer ezememişsin.

Fenerbahçe maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

abi yok bu işte bi iş var artık
    Ahmet Çakar ve Telegol yorumcuları Şike iddialarını ortaya attı..
    Olay Olay Olay Flash Flash Flash
    Sürpriz bir şekilde TSL'ye çıkan ve önüne geleni deviren Afyonkarahisar her maçında karşı takım en az 1 kırmızı kart görmesi dikkat çekerken Ahmet Çakar : Bırakın bu işleri beylerrrr hakemlik adına yaptıgınız ayıptır yarın öbür gün adama bikini giydirir bunlar yapmayın ya şike varsa ispatlayın ya da çıkıp özür dileyip hem hakemleri hemde klübü zan altında bırakmayın. dedi
    Telegol yorumcularından Ziya Şengül ise : Bırak abi ya bunun neresi kırmızı kart bu hakemler adam olmayacak dedi
    Şimdi söz Hasan hocada bakalım o nasıl cevaplayacak bu iddiaları..

Kaynak : ( Atmasyon habercilik servisi )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Remox View Post
    abi yok bu işte bi iş var artık
    Ahmet Çakar ve Telegol yorumcuları Şike iddialarını ortaya attı..
    Olay Olay Olay Flash Flash Flash
    Sürpriz bir şekilde TSL'ye çıkan ve önüne geleni deviren Afyonkarahisar her maçında karşı takım en az 1 kırmızı kart görmesi dikkat çekerken Ahmet Çakar : Bırakın bu işleri beylerrrr hakemlik adına yaptıgınız ayıptır yarın öbür gün adama bikini giydirir bunlar yapmayın ya şike varsa ispatlayın ya da çıkıp özür dileyip hem hakemleri hemde klübü zan altında bırakmayın. dedi
    Telegol yorumcularından Ziya Şengül ise : Bırak abi ya bunun neresi kırmızı kart bu hakemler adam olmayacak dedi
    Şimdi söz Hasan hocada bakalım o nasıl cevaplayacak bu iddiaları..

Kaynak : ( Atmasyon habercilik servisi )

son günlerde çıkan haberlere çok sinirlenen Hasan Hoca "Bizi çekemeyenler var. Maçlarda çok baskılı oynayarak rakibi bezdiriyor ve sinir harbi yaşatıyoruz...Bu da kırmızı kartlara sebebiyet veriyor...Arkasında birşey aranmasın!" şeklinde açıklamalarda bulundu.Bu arada kupada Şanlıurfa gibi güçsüz bir ekiple karşılaşan Haşigolar yorgun çıktıkları maçta çok zorlandılar. Maç 90 dakika sonunda 0-0 bitince uzatmalara geçildi.Tam herşey bitti,penaltılara geçilecek derken sahneye çıkan genç İtalyan Sacco turu Haşigolara getirdi...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu ne biçim fikstür yaww? FB maçından sonra deplasmana gittik ve geri geldiğimizde bizi Afyonda Galatasaray bekliyor çok duygusal anlar yaşanacak...İyi olan kazansın
    Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 02:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

hocam yanlış anlamadın dimi yav bu arada süper gidiyosun valla uefa falan geçtin sen coşup direk şampiyonluga dogru gidiyosun son lig maçından sonra puan tablosunu koyarmısın yanlız 2. yarı ersun yanal gibi teker patlamasın mazallah oda böyle gidiyo 2. yarı tekeri patlıyo inş seninki direk şampiyonluga gider şampiyonee şampiyonee oley oley oley diye bagırırız burda

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Remox View Post
    hocam yanlış anlamadın dimi yav bu arada süper gidiyosun valla uefa falan geçtin sen coşup direk şampiyonluga dogru gidiyosun son lig maçından sonra puan tablosunu koyarmısın yanlız 2. yarı ersun yanal gibi teker patlamasın mazallah oda böyle gidiyo 2. yarı tekeri patlıyo inş seninki direk şampiyonluga gider şampiyonee şampiyonee oley oley oley diye bagırırız burda

KARAHİSAR KALESİ YIKILDI!

Haşigolar son 2 sezonun belki de en kötü futbolunu oynadılar.Bu maçın Hasan Hüseyin Coşkun'un her fırsatta fanatiği olduğunu dile getirdiği Galatasaray maçına denk gelmesi kafalarsa soru işaretlerine sebep oldu.Acaba Hasan Hoca takımı bilerek mi oynatmadı? Yok artık!!!!!

Cimbom resmen haddimizi bildirdi yaww şut bile yok adamlar perişan etti...

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

şom agızlılık böyle bişey heralde dur hocam agzıma 2 tokat vuruyorum şimdi bi daha yalan haber yapmicam valla bak benim yüzümden gidicek şampiyonluk yoksa

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww fikstür şaka gibi şimdi de Trabzon deplasmanına gidiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

yok yok vallahi bende şom agızlılık var ahanda şimdi baktım benimki sendende beter yav 2. haftadan itibaren milan lazio juventus udinese inter torino seninki şaka gibi benimki eşşek şakası hatta eşşeoglu şakası bu ne ya bu fikstürü degiştirmenin bi yolu yokmudur fikstür çekilmeden önce yeniden açsam oyunu falan ben bu maçları yaparsam takım falan kalmaz ya takım komple isyan edicek ya da istifa edip boykot edicek ligi haksızlık buuuu
    not: yav hocam acayip ortak gidiyoruz yanlız aynı oyuncularla ilgileniyoruz aynı sene lige çıkıyoruz fikstür eşşek şakası çıkıyo falan biri beddua falanmı etti bize nedir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HUZURLARINIZDA "PEDRO NAVARRO"

Bu oğlan gün geçtikçe daha da iyi oluyor nereye kadar gelişir bilemiyorum ama özellikleri baya arttı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada benle beraber çıkan Gaziantep Belediye daha sıfır puanda ve tek gol atmış Bizi yenen Rize'de boş değilmiş valla

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KUPADA KURALAR ÇEKİLDİ

Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 02:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

OLMADI!

Gaziantep çok iyi savunma yaparak 1 puanı aldı.Haşigolar 3 puanı hakettikleri karşılaşmadan 1 puanla ayrıldılar..

yatış vakti sonra devam ederiz... herkese iyi seneler ve iyi uykular... fazla geç yatmayın ben biraz daha oynarım ama SS'leri yarın koyarım...

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

iyi geceler abi..yarın tatill yatmaya gerek yok gs yine tek forvet arkası aml amc amr cıkmıstır her mac oldugu gibi

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

abi boluspor nerlerde yaw

vay Hocam Tbrkler Hocam Bu arada Fener Macinda Dikkat ettim de Fener maclarinda ayni adam iki mactada kirmizi yemis ona cok guldum ya

Mutlu Yillar TSI AILESI !!

hocam günaydın artık bize birkaç SS basarsın gs maçı içinde boşuna AVRUPA FATİHİ değiliz yani adamlar ligde en az 20-25 maç garanti kazancaklar ki şampiyon olup Ş.L. ye gitsinler neyse bu gençleri kaç yaşında kazandırdın takıma mesela navarro yu BAŞARILAR...(hep başarılar yazıyorum acaba ondan mı böyle iyi gidiyorsun(ŞAKA))

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

süper gidiyosun hashüs hoca o gençleri nasıl yetişiyor hala anlamadım cevabını gördüm ama pek ikna olamadım yanlış anlama sorun bende ama nerde onu öğrenmek istiyorum sadece bir de benim sayfadaki saat sizin mesajlarınızı yazdığınız saatin 2 saat ilerisinde gösteriyor galiba nannar 00.00 da yazmışsın demiş bir arkadaş bende 02.00 görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim BAŞARILAR hocam

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi sen kalk trabzona racon kes
    antepte berabere oldu mu
    nese süper gidiyosun abi devam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

arkadaşlar tekrardan herkese hayırlı seneler dlerim... Yılın ilk günü hanımla biraz dışarıya çıkıp birşeyler içeceğiz.... "Gündüz vakti ne içmesi hoca?" diyenler olabilir diye açıklamada bulunalım sahlep içecez meyve falan alıp geldiğimizde kariyere devam edeceğim fakat sanırım 2-3 saati bulur geldiğimde görüşürüz...

Bu arada beklentiler çok fazla artmış yaww utanmasanız ilk sezondan şampiyonluğu ve seneye de ŞL isteyeceksiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

SS'ler geliyor.... birkaç maç ilerlemiştim gece...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 14:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

Sakarya'da iyi yerlerde son maçlarda güzel olmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

PUAN DURUMU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Sakarya'da iyi yerlerde son maçlarda güzel olmuş..

sakarya dipte yaww kocaeli'nin renginden dolayı karıştırma
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yaww maçları alıyorum ama oynadıgımız oyundan memnun değilim. maçları domine edemiyoruz bir türlü!

Kayserispor deplasmanda Bayern'i yendi yaww benim oyunca Şampiyonlar ligi grup maçında Geçen sene ligde de baya iyiymiş demekki kayseri...
    Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 15:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

abi sampiyonluk olmasada en kötü 4.bitir seneye uefada ceyrek final istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR DÜŞÜŞTE!

Süper lige iyi bir başlangıç yapan Afyonkarahisarspor Galatasaray mağlubiyetinden sonra kötü futbolunu hala sürdürüyor.Ligin zayıf ekiplerinden Eskişehirspor karşısında çok etkisiz kalarak sahadan mağlup ayrılan mor beyazlı ekipte gergin bir hava oluştu ...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ADALETİN BU MU DÜNYA?

Türkiye kupasında Ç. Rize deplasmanında gayet iyi bir performans sergileyen Haşigolar buldugu pozisyonları değerlendiremeyince rakibin tek şutuyla gelen golle mağlup oldu!

Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 15:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam takma bunları , güzel günler göreceğiz güneşli günler

Bu arada Taylan arkadaşımız sana bi kariyerinde resim ekleme konusunda bi kolaylık önermişti siteye girmeden upload etmemiydi neydi tam hatırlamıyorum .. Artık benimde bir kariyer yapma zamanım geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAŞİGOLAR YİNE KAYIP!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
    Hocam takma bunları , güzel günler göreceğiz güneşli günler

Bu arada Taylan arkadaşımız sana bi kariyerinde resim ekleme konusunda bi kolaylık önermişti siteye girmeden upload etmemiydi neydi tam hatırlamıyorum .. Artık benimde bir kariyer yapma zamanım geldi
    IMAGESKHACKERT diye bir program...
    Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 15:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

oLsn Olsn Seneye Bişiler Olcak

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tahminlerime göre yeni oyuncularla eskilerin kaynaşması ancak 2. yarıya kalacak...yani ilk yarı baya kötü sonuçlar gelebilir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk 11'den 7 adam milli takımda ve Kayserispor deplasmanındayım tarihi fark gelebilir... kalecilerin ikisi de yok...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 15:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

SONUNDA !!!!

Arka arkaya gelen mağlubiyetlerden sonra sonunda Afyonkarahisarspor Sakaryaspor'u yenerek moral tazeledi.

hocam mağlubiyetlerde nazar boncuğu olsun diyelim..sakarya macıyla umarım güzel bir seri yakalarsın..
    hocam ben sana birşey sorucam şimdi yeni çıkan bu regenleri takımına katarken nasıl bir yol izledin tahminim yönetim büyük transfer bütçesi vermemiştir kontratlarının bitmesinimi bekledin bende buldum ama gelmiyor kızancıklar altınorduya yav

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    hocam mağlubiyetlerde nazar boncuğu olsun diyelim..sakarya macıyla umarım güzel bir seri yakalarsın..
    hocam ben sana birşey sorucam şimdi yeni çıkan bu regenleri takımına katarken nasıl bir yol izledin tahminim yönetim büyük transfer bütçesi vermemiştir kontratlarının bitmesinimi bekledin bende buldum ama gelmiyor kızancıklar altınorduya yav

inşallah... yeni çıkan gençleri anında görmek için scout kullanman lazım sanırım... ben kendi gözcülerimle buldugum için genelde takımları belli olmuş ve yeni kontrat imzalamış oluyorlar ancak normal PD'lerinin çok daha altına bir fiyata teklif ederek alıyorum... mesela benim gözcüler 5 ya da 6 yıldızlı bir genç buldu diyelim... adamın PD'si 600-700 k bile olsa, gözlemcim bana onu ne kadara alabileceğimi ortalama olrak söylüyor ve bu rakam genelde PD'den daha düşük oluyor...bazıları daha da fazla oluyor ama genelde dediğim şekilde... tabi kontrat sonu aldıklarımda oluyor...hem gözcüler onun bize gelme ihtimalini ve oyuncuya önermemiz gereken parayı falan da söyleyerek baya yardımcı oluyorlar... aşağıdaki adamın normal PD'si 975 k...

Sayfa 39 / 57 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Mesaj Yetkileri