1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

hocam been adam bulma konusunda sıkıntı yaşamıyorum geliştirme konusunda sorun yaşıyorum bana yardım edermisin

*antrenman programı senin programın
    *tesisler mükemmel
    *oyuncular quaility player olarak potansiyelleri bildiriliyor yardımcım tarafından(adam altyapımda)
    *adamı bir çok maç ilk 11 oynatıyorum 18 yaşında olmasına rağmen
    *antrenörler hepsi 7 yıldızlı ayrıca 7 yıldızlı antrenman veren youth koçlar da var her antrenman kategorisi için

ben nerde yanlış yapıyorum :S hazır gelişmiş bir çok mükemmel yabancı regenim var barça real peşinde ancak türk regenlerim seninkiler kadar gelişmiyor türkiyedeki gözlemcileriin önerdiği oyuncuları alıyorum 16-17 yaşında aradan 4 yıl geçiyo hala aynı profil 1-2 sezon sonra türk bulamıcam oynatcak nolur yardım

kariyerinde kafana takma bence ligin 2. yarısında düzelirsin ilk sezonu hatırla

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ERSELKULALI View Post
    hocam been adam bulma konusunda sıkıntı yaşamıyorum geliştirme konusunda sorun yaşıyorum bana yardım edermisin

*antrenman programı senin programın
    *tesisler mükemmel
    *oyuncular quaility player olarak potansiyelleri bildiriliyor yardımcım tarafından(adam altyapımda)
    *adamı bir çok maç ilk 11 oynatıyorum 18 yaşında olmasına rağmen
    *antrenörler hepsi 7 yıldızlı ayrıca 7 yıldızlı antrenman veren youth koçlar da var her antrenman kategorisi için

ben nerde yanlış yapıyorum :S hazır gelişmiş bir çok mükemmel yabancı regenim var barça real peşinde ancak türk regenlerim seninkiler kadar gelişmiyor türkiyedeki gözlemcileriin önerdiği oyuncuları alıyorum 16-17 yaşında aradan 4 yıl geçiyo hala aynı profil 1-2 sezon sonra türk bulamıcam oynatcak nolur yardım

kariyerinde kafana takma bence ligin 2. yarısında düzelirsin ilk sezonu hatırla
    birincisi antremanların 7 yıldızlı olması koçlarının o özelliklerinin iyi oldugu anlamına gelir ama sayısal olarak! yani aslında koçların iyi eğitemiyor olabilir...

ikincisi regen diye bahsettiğin oyuncular kaç yıldzılı olarak sana öneriliyor? Türkiyeen 5 yıldızın altını, yurt dışından da 6 yıldızın altını almıyorum ben Eğer herşeye rağmen neden yükselmiyor dersen sebebini bilemeyeceğim

bak mesela bunu da sezon başında almıştım hatırlarsanız ,adam hemen çıkışa geçti...

Aşağıdaki oyuncu da takımda 2. sezonunu yaşıyor...Navarro'ya rakip...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

aynen dediğin gibi yapıyorum tr en az 5 yapancı en az 6 ama koçlar iyi eğitemiyorsa bunu nasıl değiştirebilirim abi bide sen hem özellikleri iyi hem iyi eğiten koçları nasıl buldun

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ERSELKULALI View Post
    aynen dediğin gibi yapıyorum tr en az 5 yapancı en az 6 ama koçlar iyi eğitemiyorsa bunu nasıl değiştirebilirim abi bide sen hem özellikleri iyi hem iyi eğiten koçları nasıl buldun

ben deniyorum her sezon... mesela forvet oyuncuları iyi gelişmezse sezon sonu atak ve shooting çalıştıran koçları değiştiriyorum sezon başında baya değiştirdim mesela
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Devre arasında Bradshaw geliyor... inşallah istediğim performansı gösterir de forvetsizlikten kurtuluruz
    Last edited by nannar : 01.Ocak.2009 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri