Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Schalke ye Kaleci ve Orta Saha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

volkan babacanı al kaleci olarak. tam bir harika... pişman olmazsın

orta saha olarakda chumbinho yu öneririm.

martin stekelenburg..

hocam galiba transfer dönemi bitmiş ama seneye yine kaleciye ihtiyacın olacak. franco niye o kadar pahalanmış anlamadım ama çok iyi kaleci. Şimdi Atletico da 1. kalecim diğerleri libis andres arenas ve sinan bolat üçü de süper ayrıca gayet de ucuzlar ve ligin en az gol yiyen takımıyım

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Yaw Ben Bu Bayern Münchenin Yedek kalecisine İmza attırdım.Adını Unuttum Şimdi Bilen Vardır.Ama Adam Süper.Adam Zaten Gitmek İstiyormuş Bende Aldım.Bu Adamı Bilen Ve Daha Önce Takımına Alan Bi Arkadaş Varsa Yorumunu Bekliyorum.Nasl Biri BU ADAM

Nesil
    2005
    Yer
    ANKARA (OOOOOOO)

orta saha:luccin,pedersen,mascherano,messi,iniesta(bunu n için 1 yıl oynatıp geliştirmen lazım),jair
    kaleci:roberto(atletico madrid 18 yaşında) bernabe (atletico madrid 17 yaşında)

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

metcan1304 adamın işi acil sen adama eddie gaven'ı iyi yetiştirirsen inanılmaz Bir oyuncu oluyor.Kendi tecrübelerimden biliyorum.İyi bir antrenman programı yaparsan değerleri full 20 oluyor nerdeyse diyosun yafffff

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

ayrıca tavsiyem barry van galen kolay kolay vazgeçmes sen yaslı olduguna bakmaaa

8. Default

Kamenİ(espanyol) İgor Akİnfeev(cska) Haaaaarika Kalecİler ArkideŞler

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Arrow

Quote Originally Posted by theorginalsin
    metcan1304 adamın işi acil sen adama eddie gaven'ı iyi yetiştirirsen inanılmaz Bir oyuncu oluyor.Kendi tecrübelerimden biliyorum.İyi bir antrenman programı yaparsan değerleri full 20 oluyor nerdeyse diyosun yafffff
    Helal Olsun Sana Dostum.Sonuna Kadar Haklısın Benim 1 Ay Sonra Maçım var Adam Bana Al Yetiştir diyo.Eddie Gavena baktım Ben O Adamı 5 Yıl Yetiştirsem Değil Schalke nin İlk 11 ine Yedek Kadrosuna BİLE GİREMEZ

kaleye shaktardan lastuvka çok ii yetenek orta sahaya nuri şahini alçok güzel gelişio

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Quote Originally Posted by theorginalsin
    kardeşim sen o adamı hiç denedinmi.Önce bir denede sonra konuş

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by eser3131
    Yaw Ben Bu Bayern Münchenin Yedek kalecisine İmza attırdım.Adını Unuttum Şimdi Bilen Vardır.Ama Adam Süper.Adam Zaten Gitmek İstiyormuş Bende Aldım.Bu Adamı Bilen Ve Daha Önce Takımına Alan Bi Arkadaş Varsa Yorumunu Bekliyorum.Nasl Biri BU ADAM
    kardes ya sen rensingi yada jan schlösser diye bir kaleci var hakliisn ikisinin profili müthis ama jan schlösseri aldinsa isin biraz zor cünkü tecrübesiz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi benim fm 2006 da vazgeçmeyeceğim kaleci shay given.alın deneyin ve görün.reklam gibi oldu be.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri