Quote Originally Posted by nannar View Post
Ben tek taktik kullanarak bu oyunu oynasaydım bu takımı buralara getirmek için belki 20 sene uğraşırdım rakibe göre ve sahaya göre çıkıyoruz maçlara

Basın Bildirisi:

Son haftalarda Afyon Atatürk Stadı'a gelen seyircilerin stadı tamamen doldurması ile harekete geçen Hasan Hüseyin Coşkun yönetime stadı genişletmek için planlar yapılıp yapılamayacagı konusunda bir görüşme yaptı.Yönetim belediyenin stadın çevresinde yer olmadıgı için böyle bir genişlemeye izin vermeyeceğini dile getirdi.Bu gelişme üzerine morali oldukça bozulan tecrübeli hoca hiç olmazsa Antreman tesislerimizi geliştirelim ve genç akademisi için yatırım yapalım şeklinde fikir beyan etti. Bu fikre olumlu yaklaşan yönetim kısa zaman içinde bu konuda planlar hazırlayacağını dile getirdi...
Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
Her zaman ki gibi mükemmel bir sonuç dediğim gibi ilk 3

Abi bu arada benim kariyeri kardeş kariyer ilan etsek ya
benim açımdan bir sorun yok.....

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
Bir Ara Takip Ediyordum Kardeş Senin Wolfsburg Kariyerini Ama Hasan Hocamin Kariyeri çok Sürükleyici Bakmaya Firsat Kalmadi :d Bu Arada Hocam Galatasaray Maçi Ne Alemde
GS maçı bitti yenildikya...

yukardaki basın bildirisini atlamayın Stad aynı kalcakmış hep 2 senelik kontratı imzalatıp kandırdılar beni gelecek sezondan sonra bulurlar beni burada 10.000 kişiye mi oynayacaz ömür boyu ?