Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkçe FM 2006 v1.0 Çıktı!

Default yaww bn yamayı indirdim ama çalıştıramıyorum

Quote Originally Posted by ceyhun127
    Yama süper olmus %100 e yakın sadece haberlerin bir kısmında sorun var o kadar olur artık hele spiker yok yedi beni cok güzel olmus gecen sene ki fm 2005 2v1 den daha güzel bi yama ellerinize saglık size minnettarım eger bu oyunda türkçe olsa bundan iyi olamazdı

macın rövans ı da var o zaman görürüz

yaww çalışmıyo.bu zipli programmı?zipli ise nereye ziplicem.çalıstıramadım.yoksa bi yere mi kopyalıcam?

yaw ben indirdim ellerinizew sağlık da çalıştıramıyorum fm 2006 dosyası bulunamıyo diyo ayarlardn ayarlamaya çalışıyorum ama olmuyor bi yardımcı olacak arkadaş varmı

Yukarıda ki mesajımdaki linkte herşey yazıyor dostum
    -

ya yamayı ındırdım fakat kuramıyorum yardımcı olurmusunuz

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by orangesplace
    ya yamayı ındırdım fakat kuramıyorum yardımcı olurmusunuz
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6563

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Tsk Ederıs Emek Hırsızları Isallah Calmaz lar ozellık le bı sıte wardı FmCM** Gıbı

ya bence cok ııı olmsu ben hep bunu beklıodum yapanlara cok tesekkur edıom

kardeşler ya ben fm2006 türkce yamasını indirmek istiyom ama indiremiyorum bi yardımcı olurmusnuz

emeğiniz için teşekküler

elinize emeğinizwe sağlık hemen indiriyorummmm

beyler ben fm 2006 turkceyi yukledim fm 2006' bastan da yukledim oyunu acmıo bi kere actı bi daha acmadı yardım ederseniz cok sevinirim

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Ya arkadaşlar makineye yeni format attım ama yine de SS lerdeki gibi türkçeleşmiyo neden olabilir yardım edebilecek olan varsa sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    milton keynes dons

beyler ındırdım ama kuramadım napcaz ya bı soleyın allah askına

ya hoca bu yamayı indirdikten sonra winrarda diognostig message yazıyo kuramıyorum bi türlü.bi bilen var mı acaba

emeği geçen herkesin ellerine sağlık. çok güzel olmuş

gerçekten çok güzel heleki erman toroglunun maçtan sonraki yorumları birebir olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya ben bi şeyi merak ediyom v2 ne zaman çıkacak bilgisi olan warmı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Zamanı gelince

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Zamanı gelince
    Zamanı ne zaman gelicek?
    Şu an ne aşamadasınız, yardıma ihtiyacınız varmı ?

arkadasla mrhb ben sıtenıze yenı uye oldum sey ben bu oyunu hepsını nasıl ındırcem yanı yamsını degıl kombılesını yaa y yardım cı ola bılcekmısını bana ?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

arkadaşım oyunu satın alman gerekiyor. internetten tam sürüm bulamazsın. Hem bu oyunu illegal şekilde edinmen anlamı taşımakta. Bizler oyunun Türkiye temsilcileriyiz ve oyunun kopya yazılım olarak dağıtılması ve edinmesine karşıyız. Bu yüzden lütfen sitemizde yasa dışı istemlerde bulunmayınız. Kurallarımızda yazdığımız gibi bu gibi istemler yasaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

çok sorun oluyodu ingilizce çok teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Evdeen:D

abiler cok teşekkür ederim fm05le bugüne kadar idare ettim nereye kadar deyip
    elinde sounda buldum we bu yamayı indiriyorum cok tesekkürler zaten ing olunca ben cok hata yapıorum haberlerde ne oluyo ne bitiyo anlamıyom

beyler tam 3 kez download ettim ama winrar sorunu çıkıo.. arşivden kullanılmıo .exe dosyası..

yamayı koyan ellerinize sağlık çok güzel olmuş

burada emegı gecen herkeze tsklerımı sunarım ve boyle ımkanlar sundugunuz ıcın emeklerınızın karsılıgınızı alırsınız ınsallah

ALLAH sızlere kolaylık versın

28. Default

Ardaşlar bu fm 2006 tr yamasında çalıştır dedim fm2006 uygulama dosyası seç diyo yardımcı olursanız sevinirim

ya bu oyun varya ona bnde Üye olmak isityoeum yws BİRİ söler İNş.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

sorun yaşayan arkadaşlar ilk mesajdan sonrasını adım adım uygularlarsa sorun olmayacaktır. aynı tip problemleri yaşayan arkadaşlarımız araştırmacı olursak cevabınızı kolayca alırsınız. bizler aynı sorunları yaşayanlara yazmaktan dolayı oldukça sıkıldık, bizede bu konuda hak vermelisiniz.

Türkçe yama içinde en müsait zamanımda çalışmalara başlayacağım. Şu sıralar işlerim yüzünden dört köşeden sıkışmış durumdayım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri