1 ile 30 arası toplam 383 sonuç

Konu: Mor Menekşeler (--fiorentina--)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    keşke Laurito'yu alsaydın.. =)
    ARTIK SENEYE ALIRIM KARDEŞİM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    forvette laurito,paloschi,pogrebnyak,stancu çok iyi perofrmans gösteriyorlar. ayrıca ben bi keresinde 0 peşin hepsi 24 ay taksitle 50 mn euro ya benzeama yı almıştım.
    sağ bek için de lorenzo de silvestri,jerome boateng,darijo srna alabilrisin. srna almaya çalış,muhtemelen 35-30 arası bir fiyata kapatırsın. dr ve mr natural dl accomplished oynuyor,oyuna zaten 170 ca ile başlıyor pa sı da 180. ayrıca duran toplarda çok iyi,sezonda en az 6-7 tane frikik golü atıyor,ortalama 10 un üstünde de asist yapıyor.
    PROGREBNYAK I ALDIM ZATEN AMA SÖZLEŞMESİ BİTİODU İMZLATTIM SEZON ORTASINDA BENDE KARDEŞİM ÇOK SAOUL YORUMLARIN İÇİN SRNA SAG BEKMİ BU ARADA BENDE ONA ŞAŞIRDIM YANİ
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    srna sağ bek mi oynuyor yaw :s ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AMC için ise Matias Fernandez var... satılık oluyo genelde 5-6-7m€ civarına alabilirsin =)
    BAK BU İYİ Bİ İSİM SATILIKSA HEMEN ALIRIM VALLA KARDŞEİM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADAŞLAR COLOCCİNİ İÇİN 36 M YTL İSTİYOLAR 24 M YTL Sİ 24 AY TAKSİT NAPİM ALİMİ BEN ALMAK İSTİYORUM VALLA
    Last edited by yahoo17 : 04.Ocak.2009 at 17:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri