1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: NANNAR'dan Türksportal forumlarına Yılbaşı hediyesi !!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

peki bu taktiği 9.0.2 de kullansak 0.1 deki gibi başarılı olamaz mıyız?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by WolborQ View Post
    training te hep oyuncularım sakatlanıor anlamadım durumu her gün bir oyuncum gidiyor....yinede emeğine sağlık ama bana uymadı bu traingn
    sezon öncesinden yarlarsan sorun çıkmazdı.tabi bir de oyuncuların bu antremana alışma süreci olacaktır...

Quote Originally Posted by blade5220 View Post
    2009 dan bayagi bir sogumustum hic basarı kazanamamaktan.Bu taktik gercekten cok ise yaradi.

buna sevindim...

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    abi taktiğini şimdi deniycem yalnız tackling hard yapmışsın normal olsa daha iyi olmaz mıydı acaba bi deniyim taktik için teşekkürler
    tackling hard fakat dikkat edersen genelde rakipler sert top kapmaya reaksyon olarak sinirlenip kartlar görürler... bence "hard" iyidir...

Quote Originally Posted by BNY1905 View Post
    cok sagol abi bi sordu daha olcak .. yaw bana bu taktik biraz ters geliyor 1 forvet olunca ; 2 ana forvetimwar secemedim aralarindan hangisini oynatsam diye - marquinhos , -gignac ,-sercan yildirm ( 500 kdiye aldim) bi fikrini alsam bole 2 li forvet bi taktik cikarsaydin keske
    marquinhos,gignac derim ben eğer tek oynatırsan da marquinhos... gignac strenght,stemina,composur,long shoot,tecnique gibi özellikler olarak iyiyse onu da kullanabilirsin ama sercan'ı tek forvet önermem kesinlikle...

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    9.0.2 için dimi?
    ben 9.0.1 de denedim ama 9.0.2 de de deneyip sonuçları paylaşorsanız sevinirim...

Quote Originally Posted by ljarr View Post
    peki bu taktiği 9.0.2 de kullansak 0.1 deki gibi başarılı olamaz mıyız?

yukardaki arkadaşa dediğim gibi sizler deneyip sonuçları paylaşırsanız iyi olur...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri