1 ile 30 arası toplam 110 sonuç

Konu: Para Ve Saadet

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    kardeş paranın bolluğundan mıdır nedir ; petrovu biraz oynatsan eminim bnm gibi 20 ye anca satrdın. micah da naldo dan çok çok daha iyi ve genç, çok yönlü. onuoha da prfili çok iyi olmasa da zabaleta kdr iyi neredeyse. onu da 10dan aşşağı stman hata
    aldıkların da ortalamanın üstnüde iyi adamlar.agüero ve srna müthiş olmuş.
    başarılı olacağını umuyorum.
    Öncelikle Teşekkürler Petrov Solda Zhirkovdan Ve Robinhodan Formayı Alamayacağı İçin Sattım Micahı Satmayacaktım Ama Mutsuz Oldu Bende Sattım Yerine Naldo Değil Thiago Silvayı Alacaktım Beni Değil Tottenhamı Tercih Etti Bende Brezilya Milli Takımındada Oynayan Naldoyu Aldım Onuoha Profili Çok Kötü Ve Zabaletadan Formayı Kapamayacağı İçin Sattım Aldıklarıma Gelirse Özellikle Darijo Srnadan Çok Memnunum Çok Klas Oyuncu Zaten Transferlerim Bu Forumdaki Man.City Kariyerlerinde Yapılan En İyi Transferler
    Quote Originally Posted by CanPolat7 View Post
    kardes, takim komutlarini gösterirmisin .. ve her maca ayni taktikle mi cikiyorsun ..
    Buyur Kardeş

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Bugra super gıdıyorsunda rıcardsı neden sattın super oynuyor ben alamdm onu ve çok ıyı performans sergılıyor.
    Mustafa Abi Mutsuz Oldu Bende Sattım Teklif Çok İyiydi Yerine Naldoyu Aldım Aslında Çok İyi Oyuncu Naldo
    Not:Taktiğimde Çok Büyük Emeği Olan Yapımcı thehell61e Teşekkürler
    Last edited by bugra 1905 : 05.Ocak.2009 at 12:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri