Ya İsot Vista garip ya , İnsanda akıl bırakmıyor , performans olarak güzel.
Ya İsot Vista garip ya , İnsanda akıl bırakmıyor , performans olarak güzel.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
buraların büyüğü o bir başka
.....
DÜn akşam saat 9 gibi eve döndüm arkadaşlar hiç bir tepkiylede karşılaşmadım şaşırdımAyrıca Cihan ben hayata küsmeyecek kadar neşeli bir insanım aşık olduğum zamanlar hariç
Hadi bakalım normal hayata döndük sayılır
ama bundan sonraki çıkıp gitmemde eve dönmemeyi düşünüyorum eğer çıkarsam hava almaya çıkıyorum diyeceğim. Evi terkletme durumlarında dönüş yok
Aslında sakince düşündüğümde(oğuz kağan abi sağolsun
) saçma bir olay
ergenlik şeyleridir belki ama bilemiyorum.
Ve olayı hiç konuşmadık tek etkisi artık bilgisayar yok gibi duruyor ama myasağı delecez artık
bu arada scarface sanırım buraktı abi adın95 kasım doğumluyum kaç yaşındayım bilmiyorum
birisi 12 dior birisi 13 babam 14
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaşıyorum Eralpve hiç bir tinerci görmedim
![]()
Last edited by Nocna Mora : 05.Ocak.2009 at 12:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
günaydın gençlik keyifler nasıl ? Dondum be soğukmu ne
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Zil çalacak şimdi ben kaçar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sendeki bu azme hayranım Taylan. Yahu 95 kasım doğumlular ilkokulu bitiriyorlar yen neredeyse hadi bilemedin 6. sınıftalar sen lise hazırlıktasın...![]()
Orası yeni şubemiz.Bir nevi zincir oluşturuyoruz.
Buranın müşterisi kesilmez Turgut. Şimdilik boşverdik biraz buraları yeni mekandayız seni de bekleriz.
![]()
Sağol Emre ama ligde değilim öyle spor servisinde çalışan elemanlar gibi aranızda dolaşmayayım transfer dedikodusu yaratıp oyuncu fiyatı yükseltip ortam germeyeyim![]()
Evet bu ne biçim kafe yöneticiliğidir.Değişim vakti gelmiş diyolar.Ben demiyorum.Hiç der miyim ?![]()
![]()
Günaydın Turgutçum.
Olsun canım ne olacak muhabbet etmek için ligde olma şartı koymadık.
Yönetim değişmez abi rahat ol.![]()
Günaydın Kaan abicim ama gördüğüm kadarıyla ihaleyi bana bırakma çabası var bende bişey demiyorum vazgeçtim![]()
Gençler transfer aşkına geldi biraz.Bir süre sonra normale dönerler Turgutçum![]()
![]()
Zaten bunlar kofti devrimci Pırtıkçım.![]()
![]()
Mavilendikten sonra Umut ile iyice bi karışma durumu oldu Avatarı değiştireyim dedim![]()
Günaydın herkese...Sabah kalktım su içmek için ev soğuk olunca uyku gelmedi tekrardan kaldık gene uykusuz![]()
kim o avatardaki genç![]()
Pep Guardiola. Öncekide oydu.
bizim guardiola mı? ne kadar değişmiş yahu bu tıknaz bişeydi eskiden![]()
Kaçırma bak söyledim sana defansı .Git yapış Pırtıkçım
Cafe Ahalisine özel THEOBANK Fırsatı
TSI Lig için isteyene 18 Liraya Kadar %20 Faizle kredi verebilirim. Devre arası alırım geri![]()
Serkan abi ligin ekonomik boyutunada el atmış hayırlı olsunabi öne reklam alıcaksan fiyat konuşabiliriz
Selam Cafe Ahalisi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Serkan abi senin bu ekip yazısı neden kalın değil![]()
Emreye krız vurmamıştır abı o kalınlaştırmıştır![]()
hepten morarmış![]()
![]()
![]()
bende kriz yok abiDedim bir garip sen kalma herkes dolaşıyor mor mor kalın kalın senin başın kel mi? -ki gördük değilmiş
-
Ben halkın büyücüsüyüm de ondan kankacım. Ben morarmam morartırım.![]()
Büyücüler arasında yılın Fatih Terim'i ödülünü aldım da , arada bir de kayadan toz almam mı gerikiyordu numune için yoksa kayanın tozunu alıp cilalamam mı gerekiyodu unuttum,malum bunama
![]()
OLur oyle unutkanlık abı yaş ılerleyınce![]()