1 ile 30 arası toplam 1686 sonuç

Konu: Afyonkarahisar'da Sürpriz İsim: "Hasan Hüseyin Coşkun" [7. sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

bravo. aynı başarıları neden bende yakalıyamıyorum merak içersindeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ljarr View Post
    bravo. aynı başarıları neden bende yakalıyamıyorum merak içersindeyim

1- benim kadar sabırlı olmadıgın için olabilir( ben 6. sezondayım şu anda)
    2- çalışan ekibin kaliteli değildir
    3-oyuncu kadron kaliteli değildir
    4-taktik ve antreman anlayışıdna sorun vardır

bilemiyorum başka bir sebebi de yoktur galiba yoksa burda çıkıp da "ben senden daha iyi biliyorum bu oyunu " demek gibi bir küstahlık yapacak değilim

Ligin bitimine az kaldı... şu anda 30. hafta maçını oynuyorum... Lig acayip karıştı.Her an beklenmedik bir başarı gelebilir. Bu maçtan sonra ligin puan durumunu gösteren SS koyacağım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

SON DÜZLÜĞE GİRİLİYOR !!!

Lig sonuna çok az bir süre kala Haşigolar 2. sıraya kadar yükselmiş durumda... Ligde 4 hafta sonra herşey belli olacak! lider Galatasaray büyük ölçüde şampiyonluğu garantilemiş gibi görünmesine rağmen, lig ikinciliği için Afyonkarahisarspor,Beşiktaş ve Fenerbahçe kıyasıya bir yarış içindeler. 1 puanın kaybı bile ligde sıralamayı değiştirebilir!! Eğer eksik maçlarını kazanırlarsa Kocaelispor ve Kayserispor'da bu yarışa dahil olmak istiyorlar!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ljarr View Post
    yok dostum takip ediyorum seni GS kariyerinide okumuştum bunuda başından beri takip ediyorum.Zaten sabrına diyecek birşey yok.ama sana şunu sormak istiyorum sanırım 09da maç kazanmak 08e göre çok daha zor.sence? Udinese ile kovulmazsam bende sabır ve özellikle taktik ile bişeyler yapmak istiyorum . bu arada senin taktiği kullanıyorum ancak bende pek işe yaramıyor senin gibi. 0.2 ile oynadığımıda belirtmek isterim.

ben şu anda çift forveti kullanıyorum...eğer çok gol yiyor,ya da az gol atıyorsan savunma hattını "push up" seviyesinin 1-2 derece altına kadar getiriver... bir de maçlarda geriye düştüğün anda oyunu durdurup mentality'i en sona kadar arttır... bir de bu şekilde dene bakalım nasıl sonuçlar alcaksın...
    Last edited by nannar : 05.Ocak.2009 at 15:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri