Başka grup mu bulamadınız bana? 0 puanla bitirecektim listeyi düzenleyenin sayesinde 6 puanla bitireceğim şimdi![]()
![]()
![]()
Nasılsınız abiler.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bir ara bir Sarah ile Musa vardı Türk genç ve güzel (!) İngiliz kızının aşkı. Onlara ne oldu acaba?![]()
Emre o nerden geldi aklına şimdi![]()
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/07/24...7653DDA1A.html
bilmem geldi işte.Yalnız gelin hakikaten güzelmiş.
![]()
Kankacım mis gibi takımı dağıttın ya helal olsun sanaBen Arfa-Niang-Kone üçlüsünü bozdun
![]()
Emrecim Sarah kesin anlamıştır yaptığı büyük hatayı![]()
Haberi okuyuncada benim aklıma takıldı.Survivor'ı kazanan Derya noldu acaba.
150 milyarı ne yaptı
Kanal 1 bu programı yayınladımı, neler gelişti, neler oldu öğrenmemiz lazım![]()
Derya'yı boşver ben Nadya'yı merak ediyorum nerelerde acaba?![]()
SeLamlar...
Bana Kone yeter gerisi lüks kaçıyor bana.Hem Derby tek e benzer bir oyuncum da oldu bir de Fatih Tekke tamamdır işte![]()
![]()
Nadya'yı bende merak ediyorum bence haberi yapan da merak ediyodur hatta Eurovision'a seneye o bizim adımıza yarışamaz mı?Bir iki Rimi Rimi tamamdır![]()
![]()
![]()
Mustafa abi yönetici olmuşdaha yeni görüyorum.Tebrikler darısı bizlerin başına
NOT:Gençlerin önünü açın![]()
Nadya'm güzel kuşum,
gözlerine vurulmuşum.
![]()
Gene Survivor yapacaklarmış galiba. Türkiye Japonya yapsınlar bari benim için![]()
![]()
![]()
Emre abi kendinden geçmiş![]()
hayır gayet kendimdeyim.![]()
Kulüp Üyesi olasım var![]()
Acaba Bursadaki bir yönetici arkadaşı Arap Şükrüye götürsem bir akşam içsek takılsak masaya dansöz çıkarsak Kolüp Üyesi olabilirmiyim aidat ödemeden![]()
Bende Nadya'yı görünce eski aşklarımdan birini hatırladım.68 sonbaharı.Sarı bir vosvosum var üzeri çiçek desenli.Neyse konuya daha fazla girmeyeyim , iyice özlemeye başladım![]()
![]()
![]()
Acaba o gelecek ne zaman gelecek abisi?![]()
![]()
![]()
Kankacım Gondorun orduları Arveni götürüyor sen burda Nadya peşindesin![]()
Hizmet budur.Bir de devrimci olacaksınız![]()
![]()
![]()
ya bu kıza ve bu kızın çığlık atmasına hastayım![]()