Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bundan Sonra Yükselişe Geçmelisin
Gelecek Sezonu Kastettim :P
ben demştim uefaya gidersin diye![]()
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Gaziantepspor teknik patronu Rıza Sayın sezonun değerlendirmesini yapacağı bir basın toplantısı yaptı:
"Sezona başlarken 2 hedefimiz vardı.Biri ligi güvenli bir yerde bitirmekti diğeri ise Türkiye Kupasında Yarı Final oynamaktı.Ben hedefleri fazlasıyla yerine getirdiğimize inanıyorum..ligin ilk yarısı 28 puan toplamıştık.2.yarının sonlarında deplasman fobisi yaşadık ve hiç hesapta olmayan mağlubiyetler alarak 27 puan topladık.Buna rağmen oyuncularımın göstermiş olduğu mücadele beni memnun etti.bu sezon Türkiye kupasında ise kupayı alarak Gaziantepspora bir ilki yaşattık.Gaziantepsporla böyle bir başarıya imza atmak benim için büyük onur.Artık önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başlayacağız.İnşallah kulübümüz maddi olarak bizi yeterince destekler. bu arada Şu an bedelsiz 4 oyuncuyla anlaştık.Çok kaliteli olmasada bu oyuncular takıma en azından alternatif olacak isimler.isimlerini yakında kamuoyuna duyuracağım."
yerel basın:"Takımda bu sezon en beğendiğiniz oyuncu kim?"
-Hemen hemen hepsi çok iyi mücadele etti ama ille birini söylemem gerekirse bu isim İvan de souza tam bir istikrar abidesiydi.Allah nazardan saklasın
yerel basın:"Seneye 3 kulvarda yarışacaksınız.Hedefleriniz neler?"
-şimdi hedef koymak yanlış olur transfer bütçesini ve yapılan transfere göre hedef konulmalı zaten sezon başında hedeflerimizi anlatan bir basın toplantısı yapacağım.
yerel basın:"bu sezon Unutamadığınız maç hangisi?"
-tabi ki Türkiye kupası final Maçı
Bizim basın toplantılarına sadeceye yerel medya katılıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok şükür gittikte inşallah Ülkemizi güzel temsil ederiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inşallah ama kadro kuracak bütçe verirler mi orasını Başkan Bilir![]()
Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oha transferler güzel.
Sentugo.
Baba olucak gibi duruyorlar![]()
Sentugo.
Senden özel bir isteğim olacak.. Serkan Balcı'yı merak ediyorum.. Nerde oynatacağını, ve nasıl oynadığını söylersen belki bende transfer edebilirim..
Sentugo.
sağ bek oynuyor dıye bılıyorum bırde orta sahanın sağında oynar baska oynamaz bıldıgım
Oldukça zevkli bir sezon geçirmişsin umarım bu sezon daha başarılı olursun.![]()
Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ya işte sadece performansını merak ediyorum.. Acaba hızını oyununa nasıl etkiliyor gibisinden.. SAğ bek oynatmak istiyorumda..
Sentugo.
dm ve dmc de verım vermez ama bellide olmaz
Arkadaşım oyunda orda da oynayabiliyor denmiş.. AÇık yeşille gösterildiği için performasıda düşmez, sağ bekte nasıl oynuyorsa ortada da öyle oynuyor..
Cem Can gibi..
Sentugo.
başarılardilerim transferler güzel fenere kupayı bırakmaman iyi olmuş uefa için kaliteli kadro kurmanı bekliyoruz
Teşekkür ederim...İnşallah kaliteli bir kadro kurarız.tranfer bütçesi açıklanınca transfer çalışmalarına başlayacağız...
Gaziantepspor Transfer Bütçesini 2.6 Milyon Ytl olarak açıkladı.
Rıza Sayın bütçemize göre transfer politikası belirleyeceğiz dedi
KIRMIZI ŞAHİNLERDEN 2 İMZA DAHA
Gaziantepspor bugün öğle saatlaerinde 2 oyuncuyla daha sözleşme imzaladı.Bunlardan biri Fenerbahçeden Uğur Boral ve Ankaraspordan Uğur Yıldırım.Öğrendiğimize göre Uğur Yıldırımla Mart ayında sözleşme imzalanmış ama basından bu transfer saklanmış.Uğur Yıldırıma karşılık Gaziantepspor sezon sonunda sözleşmesi biten Erman özgür takasını yapmış.
Uğur Boral ise Fenerbahçede transfer listesine konulmuştu.Fazla ilgi olmayınca Fenerbahçe yönetimi Uğurun bonservisini 0 ytl yaptı.Rıza Sayın bunun üzerine Uğuru Telefonla arıyarak seni takımımda görmek istiyorum dediği ve daha sonrada transferin gerçekleştiği gelen haberler arasında.Buarada sözleşmeler imzalanırken 2 uğurun arasında oturan Başkan H.İbrahim Kızıl;
"2 Uğurun arasında oturuyorum bari şampiyonluk dileği tutayımda bu sene biz şampiyon olalım" diye espriyi patlatınca salonda uzun süre kahkalara neden oldu.![]()
ANTEPTE İMZALAR DURMUYOR
Gaziantepspor bugün 2 yabancı oyuncuyu daha renklerine bağladı.ilk oyuncu Arjantinli 19 yaşındaki genç forvet Santiago Fernandez.Fernandez Mallorca dan 475 bin ytl ye alınırken 3 yıllık sözleşme imzaladı.
ikinci oyuncu Belçikalı 23 yaşındaki kaleci Yves Makabu Ma Kalambaydı.Hibernian takımından 875 bin ytl bonservis bedeli ödenerek alınan oyuncuda 3 yıllık sözleşmeye imza attı.Kulüp Başkanı her iki transferinde takıma hayırlı olmasını diledi.
![]()
Uğur Boral iyi olmuş
Kadro yu cok guclendirmisin. Uefa da gruplara kalman zor olcak, cunku seri basi takimlarla oynican ama hic bisey imkansiz degildir![]()
Last edited by sayinriza : 06.Ocak.2009 at 20:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GAZİANTEP OLCAN ADİNLE YOLLARINI AYIRDI
Gaziantepspor geçen sene kadrosuna kattığı olcanla yollarını ayırdı.Uğur boralın gelmesiyle forma şansı azalan geç yetenek Eskişehirspora 900 bin ytl ye satıldı.Buarada sezon sonunda kira süreleri dolan Eduardo ve İvan De Souza kulüplerine geri döndü..
Transferler süper ve fazlada fiyat gitmemiş iyi bir kura çekebilirsen avrupada bir iki tur atlayabilirsin belki başarılar .