Değerledirecek olursam..
Gidenler:
Volkan Şen iyi bir performns gösteriyordu ama ben zaten genellikle Ferdi'yi tercih ediyordum.Volkan'a 1.2 M uk bir teklif geldi.. Bene almasınlar diye 3.5 M + %35 bir sonraki transferden pay istedm. Adamlar da kabul etmiş, başkan hemen onayladı.. Zaten kulübün paraya ihtiyacı vardı.. Bu sayede A takıma girme fırsatı bulamayan Eren Albayrak'ı takıma aldık ve performansından mutluyuz.
Gökhan Güleç: Takımda zaten yeterinde Forvet vardı. Gökhan geçen seneki gibi çok fırsat bulamıyordu. SOn haftalarda Özgürcan'ın çıkışı ile birlikte iyice yedek kulübesine alışmaya başlamıştı. Son sezonuydu, yeni kontrat önerdim ve kabul etti. Sonra dedimki ben bu oyuncuyu daha fazla istemiyorum 925 K den satayım.. Sivasspor sağolsun elimden aldı kurtardı beni.
Murat Akça: Takımda oynama fırsatı doğmamıştı bir türlü.. Bende geri yolladım. İşime yaramıyordu çünkü.. Keşke kiralamasaydım yarım sene çünkü özellikleride gelişmedi, iyi ir oyuncu olacakken şimdi basit bir odundu olucak gibime geliyor
Gelenler:
Emre Aşık: Bedavadan transfer ettik. Zaten Murat Akça'yı gönderme sebebimde buydu. Defansta Aydınla Semih oynuyordu.. Emre güngör var tabi birde. Gençler diye.. Emre'de abilik yapıcak. Deneyimlerini gençlerimle paylaşıcak..
Şaban Özdoğan: Geçen sene de, bu sene de boştaymış. Yeni keşvettim. Daha doğrusu forumda gezerken bir arkadaş önermiş bu oyuncuyu.. 19 yaşında şu anda, antramanlara çıkar çıkmaz özellikleri gelişti. Mc, Dmc oynuyor. İyi bir alternatif oldu aslında.
İrfan Başaran: Galatasaray'ın altyaısından bir oyuncu gene. İleride iyi bir oyuncu olacak diyorum ben sadece. Pa sı -8 di. Çok ucuza aldım aslında. Bu oyuncuyu ilk 11'de istemiyorum ama bonservis fiyatını arttırıp satmayı düşünüyorum. Sivas falan gene alır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taner'in yerine Şaban Özdpğanı aldım.. Alır almaz bonservisi yoktu.. Alır almaz 900 K değeri oldu.. İyi bir oyuncuya benziyor. Ama tabiki gene sıkıntı olursa Taner Taktak'ı kiralamak kadar doğal bir şey olamaz.
Off diyorum sana. Beşiktaş maçı efsan olduO maçta Bursaspor'da en çok gol olan maç oalrak tarihe geçti zaten. Tugay'a kızmıyorum o maç kırmızıdan atıldı diye çünkü adam, Delgado'yu ve Holosko'yu geçirmedi, geçirmemek pahasına ikinci sarıını yedi.Helal olsun dedim yoksa kaybederdim maçı herhalde..
Kısa Bir Not: Resimde yazdım mı yazmadım mı bilmiyorum ama
Devre Arasında Alınan Oyuncuların hiçbiri oyundaki bir hata nedeniyle kaydedilemedi.. Oyuncular boşa alınmış gibi bir şey oldu. Neyseki gidenlerin yeri doldu.
Hazırlık Maçları
Türkiye Kupasından elendiğim için devre arasında maç yapmak babında 3 adet hazırlık maçı yaptım.
Birisi kendi 20 yaş altı takımımlaydı ve 4-0 geçtim ama oynadıkları oyunu taktir ettim.Altyapıya bir kaleci de transfer etsek sanırım şampiyon olurlar. (NOT: GEÇEN SENE ALTYAPI TAKIMIM AÇIK ARA ŞAMPİON OLMUŞTU)
Diğeri Adanademirspor. Onlarıda 3-0 geçtim. Bu karşılaşmalarda Şaban'ı falan oynattım. Beğenim oyuncuyu ama lige kaydedilemedi.. Özgürcan ve Serkan Çalık bu maçlada coştular..
Bİr diğer hazılrık ise Es-Es ile oldu.. 1-1 biten maçtan sonra oyuncularıma üzgün olduğumu belirttim. Sercan'ın bir direkten dönen topu vardı hatırlıyorum sonlara doğru. Ama sanki önemli bir maç gibi..
Bundan sonra 17. haftaya kadar eklicem.. BUrdaysanız eklerim hemen..