Şampiyonluk daha çok zor ve erken birşey gibime geliyor..
Sakatlıklardan evet sorun yaşadık biraz.. Gidenlerde 2 oyuncu var devre arasında ama oyunda sadece devre arasındaki transferleri değil, toplam alınan satılan oyuncuları gösteriyor.. Bu durumda zaten diğer lig başında sattığım oyuncuları siyah alanla kapadım..
VEE LİG BİTTİ.
31. Hafta Lig Durumu
SON HAFTA LİG DURUMU
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v316/hiperkangaskan/2li****oru.jpg[/IMG]
( RESİM DE GÖZÜKMÜYOR AMA (k r e k yazdığı için sansüre uğradı) BURSASPOR'UN BUOYUN TARİHİNDE EN YÜKSEK LİG BİTİRME REKORUNUN BU İKİNCİLİK OLDUĞUNU SÖYLÜYOR )
Evet arkadaşlar bu sene ikinci olduk. Bence büyük bir başarı ama son haftalarda, 8 hafta sanırım hiç kaybetmedik zaten takımın moralleri full'dü. Ama Fener hak ettiği şampiyonluğu bana kaptırmadı.. Son 5 haftada Trabzonspoe ve Galatasaray ile puanlarımız ortak gidiyordu. Hatta yani bir maç öyle balına kazanmasam direk 4. 5. olabilidim ama takımla konuşmaların ve kaçırmadığım basın toplantıları ile düzelttik sanırım.
YILIN EN İYİ ADAMLARI
NOT: Gelecek sezon için bir çok isimle anlaşmış bulunmaktayım. Anlaştığım oyuncu sayısı 10'u geçti.. Bursaspor'da oynayan oyuncuların hepsi üstün bir performans göterince bir çok taliplileri oldu. Squat Harmony'i de düşündüğümüz için oyuncuları istemesemde göndermek zorunda kaldım. Yerine oyuncu bulmak kolay çoğunun..
Biraz daha yorum gelsin bu ikinciliğe falan, onları ekleyelim 3. sezona geçelim böylece...