1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Doğru Transfer Yapabilmek

Hybrid View

arkadaşlar ben yedek kalecimi transfer listesine koydum (volkanbabacan) ii bi fiyat gelirse satar mert günokla dvm ederim diye düşünüyordum..birden volkan 1M 'a başka bi takıma gitti..bana soran olmadanpazarlık yapmadan..o fiyata vermeyi düşünmüyordum...bununasıl ayarlayabilirim..
    bide bakıyorum bazı futbolcuların value baya düşük bunu nasıl yükselticem...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vertafox View Post
    arkadaşlar ben yedek kalecimi transfer listesine koydum (volkanbabacan) ii bi fiyat gelirse satar mert günokla dvm ederim diye düşünüyordum..birden volkan 1M 'a başka bi takıma gitti..bana soran olmadanpazarlık yapmadan..o fiyata vermeyi düşünmüyordum...bununasıl ayarlayabilirim..
    bide bakıyorum bazı futbolcuların value baya düşük bunu nasıl yükselticem...
    Transfer seçeneklerinde volkan için , Accept all offers , Accept all offers higher 1M gibi seçenekler işaretlediysen bu oldukça olağan. Kulübün finans durumu kötüydüyse başkan da otomatik olarak kabul etmiş olabilir dicem ama Fener'de de 1M€'ya bu durumun olması nerdeyse olanaksız.

Value(fiyat) konusu ise çok karmaşık bir şey. Oyuncunun kontratının bitmesine az süre, kaldıysa fazla forma şansı bulamıyorsa , yaşlanmaya başladıysa , kalitesiz ise , ucuz bir fiyata alıp henüz bundan fazla süre geçmediyse vb. durumlarda value düşük olur. Bunu yükseltmek için , kontrat yenileyebilir , oyuncunun kendini kanıtlaması için şans verebilirsin. Aynı zamanda bir oyuncunun talibleri varsa fiyatı yavaş yavaş yükselir.

Olabildiğim kadar yardımcı olmaya çalıştım

Mesaj Yetkileri