Kardeşim çok üzüldüm ya
Süper gidiyordun. En kısa zamanda oyunu yükle yeni kariyer aç... Bekliyorum sabırsızlıkla.
bekliyoruz gidişim kötü oluyor ama gelişim muhteşem olsunTurksportaldan elini ayağını çekme
![]()
çekmem kardeşim sen hiç merak etme yaturksportal bana sizin gibi dostları kazandırmış hiç eliimi ayamı çekermiyim kardeşim
![]()
arkdaşlarım yeni kariyer açaçam butun arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum yeni kariyerim hangi lig ve hangi takım olsun önerilerinizi bekliyorum
önerini dikkate alacam kardeşim çok tşk ederim
yetkili arkadaşlar kariyerime burada son vermek durumda kaldım konunun kapatılmasını önemle rica ediyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
benim takip edip yorum yapan butun arkadaşlarıma en içten teşekkürü bir borç bilip herkese tşk ederim
Last edited by yahoo17 : 08.Ocak.2009 at 15:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yaaaaaaaaaaa nerden bulaştı virüs yav.
bulaştı işte sertancım yeni kariyerimde sizlerle olacam en yakın zamanda kardeşim
yükledinmi hangi takımı kurucaksın?
yukledim kardeşim vallla önerilerinizi bekliyom çok kararsızım yaa
önce Meşhur Ligleri Al Ingiltere,almanya,fransa,ispanya ,italya ,brezilyayida Seç Yetenekli Topçular Var Bence Senin Başarili Biri Bana Göre Valencia Yada Chelsea 'yi Seç Ama Son Söz Senin Olucak.bana Sorarsan Real Madrid.
kardeşim çok tşk ederim ama söyle bi öneride bulunursan sevinirim ya dünya çapında bi takım degilde mesela hiç şampiyonluk görmemiş felan olsa daha iyi olur be kardeşim ama kararsızım dedin gibi real madridde olabilir kardeşm çok saol
kardeşim kararımı vermek üzereyim valencia gibi düşünmeye başladım
kardeşim ozaman valencia kariyer açaçam kardeşim bugün açarım kardeşm çok saol yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YETKİLİ ARKDAŞLAR KARİYERİMİ KAPATABİLİRSİNİZ...
Last edited by yahoo17 : 08.Ocak.2009 at 17:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hoffenheim sana çok yakışır yahya ya da Palermo
YETKİLİ ARKADAŞLAR KARİYERİMİ KAPATIN LUTFENN
Kaybolan bir takımı al kardeşim =)
Gençlerbirliği (H)
Last edited by yahoo17 : 09.Ocak.2009 at 20:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)