2-1 Baros.3 dakikada bitirdik işlerini![]()
Altay
Galatasaray
Beraberlik
2-1 Baros.3 dakikada bitirdik işlerini![]()
Milan Baros Penaltıyı Kaçırmasına Rağmen Attı Golünü
Hak ettik ve kazandık Ümit in yerine artık Yaser oynamalıdır,Baros attı golümüzü![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beyler maçın özetini verecek bi kanal var mı?
Ntv de verebilir...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ümit ve Nonda bu kadar formsuzken Yaser şans bulabilir. Baros attığı golde Yaser'e pas vermeliydi ayrıca.
Altay'ıma yazık oldu.
Garip bi mac oldu. İlk yarıda sehmuz müthiş bir gol attı. Ondan sonra altay kalemize gelemedi. Oyun altay ceza sahasında oynanıyordu ama girmiyor top. Prekazi: "Topun canı vardır, isterse girer" lafı harbi gercek oldu. 2 direk, girmeyen toplar vs2. yarı temposuzdu. Penaltı kazandık. Altay oyuncusu formasından cekti Barosu hakem iyi gördü, göremeyebilirdi de. Baros penaltıyı kacırdı, macı kapatıyrdum ki vazgectim
Daha sonra Ayhan iyi kesti ve Yaser cok iyi sıçradı ve cok iyi kafa vurusu yaparak golü attı. Bellinzona macında da buna benzer bir gol atmıştı, cok iyi sıçrayıp, iyi bir kafa vurusu ile. Yaser macın seyrini degiştirdi. Bu ümitin yerine kesinlikle tercih edilmesi gereken oyuncu Yaser olmalıdır. Baros topunun direkten dönmesi, peni kacırmasından hırslanmış olacak ki Ardadan aldığı cok iyi pası iyi kontrol etti, calımı attı, kendisine bir müdahele vardı ama yıkılmadı kaleciyi de calımladı. Boş kale artık abanıyım dedi
Orada kacırıyordu az daha ama top üst direge carpıp içeri girdi. Kazandık...
Futbol adına ben güzel bir mac izledim. Çok daha farklı olabilirdi, şanssızdık. Mactaki 3 glde cok güzeldi..
Kesinlikle onuda yazıcaktım ama üşendim düzenlemeye. Gökhan müthiş bir maç çıkardı zaten ümit milli takımın kalecisi penaltıyı da kurtarır demiştim zaten gollerde de yapacak birşeyi yoktu.A milli takım kalesini rahat koruyabilir biraz daha büyüyünce.
Umarım Ankaraspor'u yenip gruptan çıkar Altay.
Şehmus'un golünü seyrettim de,çok güzel gol atmış yahu.
Tebrikler Galatasaray.Çeyrek Finalistler yavaş yavaş belli oluyor.Umarım bu gruptan 2.ci çıkan takım Altay olur.