Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Altay

3 18.75%
  • Galatasaray

10 62.50%
  • Beraberlik

3 18.75%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Altay - Galatasaray [ FTK 3. Maç ]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2-1 Baros.3 dakikada bitirdik işlerini

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Milan Baros Penaltıyı Kaçırmasına Rağmen Attı Golünü

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hak ettik ve kazandık Ümit in yerine artık Yaser oynamalıdır,Baros attı golümüzü
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler maçın özetini verecek bi kanal var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ntv de verebilir...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ümit ve Nonda bu kadar formsuzken Yaser şans bulabilir. Baros attığı golde Yaser'e pas vermeliydi ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Altay'ıma yazık oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Garip bi mac oldu. İlk yarıda sehmuz müthiş bir gol attı. Ondan sonra altay kalemize gelemedi. Oyun altay ceza sahasında oynanıyordu ama girmiyor top. Prekazi: "Topun canı vardır, isterse girer" lafı harbi gercek oldu. 2 direk, girmeyen toplar vs 2. yarı temposuzdu. Penaltı kazandık. Altay oyuncusu formasından cekti Barosu hakem iyi gördü, göremeyebilirdi de. Baros penaltıyı kacırdı, macı kapatıyrdum ki vazgectim Daha sonra Ayhan iyi kesti ve Yaser cok iyi sıçradı ve cok iyi kafa vurusu yaparak golü attı. Bellinzona macında da buna benzer bir gol atmıştı, cok iyi sıçrayıp, iyi bir kafa vurusu ile. Yaser macın seyrini degiştirdi. Bu ümitin yerine kesinlikle tercih edilmesi gereken oyuncu Yaser olmalıdır. Baros topunun direkten dönmesi, peni kacırmasından hırslanmış olacak ki Ardadan aldığı cok iyi pası iyi kontrol etti, calımı attı, kendisine bir müdahele vardı ama yıkılmadı kaleciyi de calımladı. Boş kale artık abanıyım dedi Orada kacırıyordu az daha ama top üst direge carpıp içeri girdi. Kazandık...

Futbol adına ben güzel bir mac izledim. Çok daha farklı olabilirdi, şanssızdık. Mactaki 3 glde cok güzeldi..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Altay'ıma yazık oldu.
    Bence Altay'a değil de kaleci Gökhan'a yazık oldu, çok iyi bir kalecilik yaptı bugün.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Garip bi mac oldu. İlk yarıda sehmuz müthiş bir gol attı. Ondan sonra altay kalemize gelemedi. Oyun altay ceza sahasında oynanıyordu ama girmiyor top. Prekazi: "Topun canı vardır, isterse girer" lafı harbi gercek oldu. 2 direk, girmeyen toplar vs 2. yarı temposuzdu. Penaltı kazandık. Altay oyuncusu formasından cekti Barosu hakem iyi gördü, göremeyebilirdi de. Baros penaltıyı kacırdı, macı kapatıyrdum ki vazgectim Daha sonra Ayhan iyi kesti ve Yaser cok iyi sıçradı ve cok iyi kafa vurusu yaparak golü attı. Bellinzona macında da buna benzer bir gol atmıştı, cok iyi sıçrayıp, iyi bir kafa vurusu ile. Yaser macın seyrini degiştirdi. Bu ümitin yerine kesinlikle tercih edilmesi gereken oyuncu Yaser olmalıdır. Baros topunun direkten dönmesi, peni kacırmasından hırslanmış olacak ki Ardadan aldığı cok iyi pası iyi kontrol etti, calımı attı, kendisine bir müdahele vardı ama yıkılmadı kaleciyi de calımladı. Boş kale artık abanıyım dedi Orada kacırıyordu az daha ama top üst direge carpıp içeri girdi. Kazandık...

Futbol adına ben güzel bir mac izledim. Çok daha farklı olabilirdi, şanssızdık. Mactaki 3 glde cok güzeldi..
    Yahu canlı izleme şansın varda kapatıyım izlemiyim diyosun. Baksana ben izleyecek özet bulamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Bence Altay'a değil de kaleci Gökhan'a yazık oldu, çok iyi bir kalecilik yaptı bugün.
    Kesinlikle onuda yazıcaktım ama üşendim düzenlemeye. Gökhan müthiş bir maç çıkardı zaten ümit milli takımın kalecisi penaltıyı da kurtarır demiştim zaten gollerde de yapacak birşeyi yoktu.A milli takım kalesini rahat koruyabilir biraz daha büyüyünce.

Umarım Ankaraspor'u yenip gruptan çıkar Altay.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Kesinlikle onuda yazıcaktım ama üşendim düzenlemeye. Gökhan müthiş bir maç çıkardı zaten ümit milli takımın kalecisi penaltıyı da kurtarır demiştim zaten gollerde de yapacak birşeyi yoktu.A milli takım kalesini rahat koruyabilir biraz daha büyüyünce.

Umarım Ankaraspor'u yenip gruptan çıkar Altay.
    Keşke büyümeden tüm kalecilerimiz formsuzken kendi takımda da oynuyorken koysak..Ama nerdee?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Keşke büyümeden tüm kalecilerimiz formsuzken kendi takımda da oynuyorken koysak..Ama nerdee?
    Henüz çok erken diye düşünüyorum biraz daha pişmesi lazım. Ama Volkan,Rüştü varken bu haliyle rahat alır kaleyi doğru söylüyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Ahanda Altay yenıyormus
    Şom ağızlı ben

Şehmus'un golünü seyrettim de,çok güzel gol atmış yahu.

Tebrikler Galatasaray.Çeyrek Finalistler yavaş yavaş belli oluyor.Umarım bu gruptan 2.ci çıkan takım Altay olur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri