kardeş transferlerin muhteşem... sen de fena gitmiyorsun. bazı küçük takımlara puan kaybetmişsin ama olur o kadar. takımın uyum süreci, moreller, kondisyonlar vs vs.
şampiyon olursun inşallah. başarılar diliyorum.
Öncelikle Teşekkürler Hemşo Transferleri İhtiyaçlarımıza Göre Yaptık Parada Bol Olunca Yıldızlara Yöneldik Bir Duraklama Yaşadık Ama Artık Takım Oturdu Ve Kazanmayı Öğrendik Şampiyonluğun Güçlü Adaylarındanız
Bu Arada Yeni SSler Birazdan Burda
Premier Lig 21.Hafta
Fulham 1-2 Manchester City
Skora Aldanmayın İyi Oynadık Farkı Kaçırdık
Premier Lig 22.Hafta
Manchester City 2-1 Aston Villa
Bu Maçta İse Ustari Sağ Olsun Bir Çok Pozizyonu Önledi Çok Kötü Oynadık Ama Kazandık
Premier Lig 22.Hafta Puan Durumu
Zirve Yürüyüşümüz Devam Ediyor
Öncelikle Teşekkürler Hemşo Transferleri İhtiyaçlarımıza Göre Yaptık Parada Bol Olunca Yıldızlara Yöneldik Bir Duraklama Yaşadık Ama Artık Takım Oturdu Ve Kazanmayı Öğrendik Şampiyonluğun Güçlü Adaylarındanız
Bu Arada Yeni SSler Birazdan Burda
fırsat buldukça dinlendir oyuncularını toprağım. sakatlıklar felan başına iş açmasın.
fırsat buldukça dinlendir oyuncularını toprağım. sakatlıklar felan başına iş açmasın.
O Konuya Dikkat Ediyorum Bu Fa Cup Carling Cup Maçlarında Bir İki Yıldızın Yanında Daha Çok Gençlere Şans Veriyorum Sakatlıklardan Şu Ana Kadar Hiç Çekmedik Çekmeyelimde Yorumların İçin Sağol Gardaşım
FA CUP 4.RAUND
Manchester City 5-2 Manchester United
Harika Bir Futbol Oynadık Ve Kazandık Mutluyuz
Takımımızda Oynayan Stephan Ireland 5.250.000 Euroya Liverpool Takımına Satıldı
Bir Tane 19 Yaşında AMR Oyuncusu İle Temastayız Tahminlerinizi Almak İstiyorum