1 ile 30 arası toplam 371 sonuç

Konu: Inanç Ve Zafer(9.2.0)(galatasaray-3.sezon)

Hybrid View

KARDEŞ TAKIMA 3 GOL !!
    SEZONUN İLK HAZIRLIK MAÇINDA GS KARDEŞ TAKIMI İSTANBUL B.B.’A 3 GOL ATTI, POGRE HAT-TRİCK YAPTI !

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BERLİN’DE ASY HAVASI !!
    YENİ SEZONA TRANSFERLERİYLE DAMGASINI VURAN CİMBOM H.BERLİN’E DEPLASMANDA FARK ATTI !

Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gayet güzel gidiyorsun. Bende bugün GS ile başladım fakat transfer bütçem 1M $ bile değildi sen nasıl aldın okadar güzel transferler
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Gayet güzel gidiyorsun. Bende bugün GS ile başladım fakat transfer bütçem 1M $ bile değildi sen nasıl aldın okadar güzel transferler
    oyuna başladığında senden beklentiler bölümünü 'winner' yaparsan klup sana ek bütçe sağlıyor yani 1M€ iken 1.4M€ oluyor tabi bu dediğim GS için umarım kariyerinde GS'yi en güzel yerlere getirirsin başarılar dilerim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    YOLA DEVAM !!
    GS KARDEŞ TAKIMINI ZOR DA OLSA MALUP ETTİ !

Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Saol. Ben zaten öyle yaptım. Neyse şimdi senin yaptığın gibi ümitle nondayı satmaya çalışıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Saol. Ben zaten öyle yaptım. Neyse şimdi senin yaptığın gibi ümitle nondayı satmaya çalışıyorum
    bu oyuncuyu satmak müthiş sabır işi. Bence fiyatını yavaş yavaş düşür en azından taliblisi artar umarım iyi paraya satıp müthiş bir oyuncu alırsın başarılar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Alican benim kapanan kariyere bakabilirsin satabileceğin oyuncular için
    taylan bana mı yazdın, yazdıysan alican değil doğan can senin kariyerini de okuyordum iyi gidiyordun ama arada farklı maçlarda çıkmıyor değildi neyse kariyerinde başarılar...
    Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri