Last edited by dogancanoz : 10.Ocak.2009 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gayet güzel gidiyorsun. Bende bugün GS ile başladım fakat transfer bütçem 1M $ bile değildi sen nasıl aldın okadar güzel transferler![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
oyuna başladığında senden beklentiler bölümünü 'winner' yaparsan klup sana ek bütçe sağlıyor yani 1M€ iken 1.4M€ oluyor tabi bu dediğim GS için umarım kariyerinde GS'yi en güzel yerlere getirirsin başarılar dilerim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
YOLA DEVAM !!
GS KARDEŞ TAKIMINI ZOR DA OLSA MALUP ETTİ !
![]()
Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 20:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Saol. Ben zaten öyle yaptım. Neyse şimdi senin yaptığın gibi ümitle nondayı satmaya çalışıyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu oyuncuyu satmak müthiş sabır işi. Bence fiyatını yavaş yavaş düşür en azından taliblisi artar umarım iyi paraya satıp müthiş bir oyuncu alırsın başarılar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
taylan bana mı yazdın, yazdıysan alican değil doğan can senin kariyerini de okuyordum iyi gidiyordun ama arada farklı maçlarda çıkmıyor değildi neyse kariyerinde başarılar...
Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)