-
Ligde 7. Hafta

Maçımız lig 3.sü ileydi. Zor olabilir diye düşünüyordum. Ricardo Vinhais sağ çizgide iyi işler yaptığı için iyileşen Pisco'yu kadroya koymadım. 6. dakikada Ricardo sağdan tacı kullandı, Alison ortaladı, Helder Costa bizi 1-0 öne geçirdi. 23. dakikada sağdan bu sefer Ricardo ortaladı, top sol çizgideki Helder'e geldi, onun ortası savunmaya çarptı ve sol bekten hücuma katılan David Aires'e geldi, onun derinden ortaladığı topa vuran bu sefer son haftaların formda golcüsü Alison oldu ve durum 2-0'a geldi. Bundan 4 dakika sonra kazanılan serbest vuruşta David topu önündeki Helder'e verdi, onun ortasında topa Alison vurdu, top kaleciden döndü, topu boş kaleye yollamak Edson Souza için hiç zor olmadı. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarı tempoyu düşürdüm, rölantide oynadık bu yarıyı, fazla atak olmadı ve kolay bir galibiyet oldu bizim için.
Ligde 8. Hafta

12 takımlı ligdeki 11. sıradaki takımla oynuyorduk. Bu maça forvette Alison'ın yanında Oscar ile değil Diego Zaporo ile başladım onun oyununu görmek için. Ayrıca, sakatlığı geçen Pisco da sağ açıktaki yerini aldı. Gol yine erken geldi. 15. dakikada sağdan Helder'in kullandığı serbest vuruşa Alison ön direkte kafayı vurdu ve durumu 0-1'e getirdi. İlk yarıda çok iyi oynadık, rakip kendi yarı alanından bile çıkamadı ama 2. golü bulamadık. 2. yarıda bizi zorlamaya çalıştılar ama oyunu soğuttuk ve skoru korumayı bildik.
İşte bu sezonun şu ana kadar en parlak ismi Alison. 8 resmi maçta 6 golü, 5 de asisti var.

Portekiz Kupası 3. turunda rakibimiz bizimle aynı ligde ama A grubunda yer alan Sport Clube de Mirandela takımı oldu. 8 maçta topladıkları 10 punla gruplarında 7. sıradalar. Turu tek maç üzerinden deplasmanda oynayacağız.
Bu arada ara transfer döneminde Neto takımımıza katılacak.
Neto (Defans, Yaş 27, Portekizli)

Sağ bek için iyi bir alternatif olacak. Fabio'yu kesebilirim bile. Fiziği ve mental özellikleri gayet iyi. İyi bir adam kattığımızı düşünüyorum kadromuza.
Şimdilik bu kadar. 
Last edited by cureshot : 11.Ocak.2009 at 19:33
Mesaj Yetkileri