Ne olursa olsun, belli bir limitin üstünde para teklif edilmesi halinde her oyuncunun teklifi kabul etmesinin sağlanması gerekir oyunda bir şekilde madem olay gerçekçilikte yatıyor.

Quote Originally Posted by nannar View Post
yawww editörden data ile oynayıp bu şekilde fantazi yapmadan normal oyunu oynarsanız 20-30 sezon bile devam etseniz bu şekilde bir bütçeniz olmayacagı için oyunun yapımcıları bu ayrıntısı es geçmiş olabilirler... yani oyunun oynanışında sorun yok ben 26 sezon devam etmiştim 4 yıl önce CM'de... ve inanın böyle bütçelere ulaşmadım... yani bu kadar gereksiz sorularla yormayın bence insanları... bu durum 10-12 yaşındaki çocukların Fifa gibi oyunlarda oyuncuların hepsini süper güçlü yapıp tüm takımları yenmeye çalışması gibi birşey fantazi lazımsa en alt ligden bi rtakımı alıp dünya sıralamsında birinciliğe getirene kadar oyuna devam edin... bence o daha zevkli olur... belki 20-25 sezonu alır ama daha zevkli olacagı kesin...
Olayın zevk kısmı önemli değil ki Hasan. Bu şekilde transfer zevkli olmaz zaten. Arkadaşın denemesi gerçekte kesinlikle olacak bir şeyin oyunda denenmesi. Dediğim gibi şimdi dünyanın en zengin adamı kalkıp bir kulüp satın alsa ve herhangi bir oyuncuya böyle bir para teklif etse kabul edilmemesi mantıksız olur. Şimdi böyle bir şeyin gerçekte olması ve oyuna yansıtılmaması zaten yanlış olur (Man City, Chelsea örneği gibi). Ama oyunun, hileyle de olsa, bu kadar parayı bir oyuncunun idrak etmemesini sağlayamaması ya da sağlamaması kim ne derse desin bana göre yanlış.