Sayfa 12 / 34 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Bence 1-2 Maçlarını izle ve Ona Göre Bir Taktik Yap

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

FUTBOL KAZANMADI

Kırmızı-şahinler evinde lig 2. Fenerbahçeyi ağırladı.Maçta çok iyi performans gösteren Gaziantepspor öne geçsede üstünlüğünü koruyamayarak 1 puana razı oldu.Maçtan sonra Rıza Sayın
    "İyi oynayan taraf bizdik.Fakat bir duran toptan yediğimiz gol gerçekten çok üzücü.artık diğer maçlarımızda puan kayıplarıını asgariye indirip şampiyon olmak istiyoruz" dedi.Rıza Hocanın ilk defa Şampiyonluğu telafuz etmesi üzerine bir basın mensubu
    "hocam bu sene Şampiyonlukta iddalısınız yanii" diye sorunca Rıza Hoca kendine has üslubuyla "Belli olmuyor mu" dedi.

ANTEP YİNE PUAN KAYBETTİ

Lider Gaziantepspor Trabzon deplasmanında 1-1 berabere kalınca 2 puan kaybetti.Bu sonuçla Kırmızı-Siyahlılar liderliği Fenerbahçeye devretmek zorunda kaldı.Maçtan sonra Gaziantep cephesinde kaybedilen 2 puanın hüznü vardı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    atletico'nun sağı solu belli olmuyor. eğer boş bir anında yakalarsan 3-4 bile atabilirsin.
    inş. dediğin anlarını yakalarımda 3-4 tane atarım tabi 6-7 yemeden
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Bence 1-2 Maçlarını izle ve Ona Göre Bir Taktik Yap
    bende senin dediğini yapmayı düşünüyorum teşekkürler dostum
    Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

arkadaşlar şimdi biraz işim çıktı. onu halledeceğim daha sonra 5-6 maç yapım sslerini koyacağım.normalde her oynadığım maçtan sonra koymak isterdim fakat benim bilgisayar biraz kötü olduğundan 4-5 maç oynayıp sonra sslerini koyuyorum yoksa her maçtan sonra painte fotoyu yapıştırmaya çalışınca oyun bozuluyor maç programım A.madrid-sivas-A.madrid-Beşiktaş onları oynayıp ss lerini koyacağım.Dua edin bu zor dönemeci en az hasarla atlatayım zaten bundan öncede 2 zorlu maç oynadık bakalım hayırlısı artık.

inş.. az hasarla atlatırsın

At. Madrid Maçları Kazansan Çok iyi Olacak Bence Kalecine ve Savunmana Güveniyorsan Defansif Oyna Gölü Atarsın

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİNLERİN MUHTEŞEM DÖNÜŞÜ

Gaziantepspor evinde A.madridle karşı karşıya geldi.daha maçın ilk 30 dakikalık kısmında 3-0 geriye düşen Şahinler maçı bırakmayarak skoru 3-3 e getirdi.3-3 ten sonra galibiyeti getirebilecek pozisyonlarıda yakalan Kırmızı-siyahlılar bunları değerlendiremeyince maç 3-3 bitti.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP YİĞİDOLARA ACIMADI

Ligde bu sene istediği sonuçları alamayan Sivasspora bir darbede Gaziantepspordan geldi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    a.madrid rövanş heyecan dorukta acaba antep süpriz yapar mı???
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 02:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

dostum geçmiş olsun elenmişin yani benim görüşüm bundan sonra lig ve türkiye kupası şampiyonluğuna bak ayrıca senden genç yetenekler bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antep süpriz yapsın.

Bence elenirsin o ayrı knu Berabere biter maç
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

AVRUPA DEFTERİ KAPANDI

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    dostum geçmiş olsun elenmişin yani benim görüşüm bundan sonra lig ve türkiye kupası şampiyonluğuna bak ayrıca senden genç yetenekler bekliyorum
    kardeşim Genç yetenekler avına şimdi başlıyorum.artık kupa ve şampiyonluğa bakacağız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Antep süpriz yapsın.

Bence elenirsin o ayrı knu Berabere biter maç
    yapamadık süprizi

Bu arada ara transferde Necati ateşle sözleşmeyi fesh ederek serbest bıraktık.kadromuza Beşiktaştan Tuna üzümcüyü 250 bin ytl ye alarak yedek kulübesini güçlendirdik.
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 17:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

AVRUPA YARALISI ŞAHİNE BİR DARBE DAHA

UEFA da A.madride elendikten sonra Beşiktaşla karşılaşan Gaziantepspor sahadan boynu bükük ayrıldı.Gaziantepspor bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

başarılar hala güzel gidiyorsun seneye takımda süperstarlar görmek istiyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

KARTAL ŞAHİNE ACIMIYOR

Gaziantepspor 4 gün önce ligde karşılaştığı rakibiyle bu sefer Türkiye Kupası Yarı Finalinde mücadele etti.Maçta 2-0 geriye düşen Kırmızı Şahinler maçı bırakmayarak skoru 2-2 ye getirsede 71. dakikada Bobonun golüne engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldı.bu arada Gaziantepsor son 15 dakikayı Tuna Üzümcünün kırmızı kart görmesinden dolyı 10 kişi oynadı.Maçtan Sonra Rıza hoca
    "4 gün içinde aynı takıma iki kez yenilmek kötü bir durum.Fakat buradan kötü bir sonuç almadığımıza inanıyorum.Kamil Ocakta rakibimizi yenerek final oynamak istiyoruz."dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar hala güzel gidiyorsun seneye takımda süperstarlar görmek istiyoruz
    saol dostum.araştırmalar başladımda öyle ses getirecek bir transfer şuan da yok.Kadromda büyük takımlara gitmek isteyen çok oyuncu var takımın harmonisini bozdular zaten 2 de bir transfer olmak istiyoruz diye hepsini satacağım yani seneye çok kötü bir sezon geçirebilirim.
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 17:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP 4 KÖŞE

Gaziantepspor evinde Samsunsporu zorlanmadan 4-0 yenerek Beşiktaş mağlubiyetlerini taraftarlarına unutturmaya çalıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sunday Amusan diye bir forvet var bak çıkarsa oyunda yapış direk
    Bi de Zuculini var defansif orta saha .. Antep'te iyi iş yapar =)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİN EZDİ

Hacettepe deplasmanına konuk olan Gaziantepspor rakibine futbol oynatmadı.Maç boyunca rakibin kaleye gönderebildiği bir şut bile yoktu.Maçın 1-0 bitmesi ise tamamen forvetlerin beceriksizliğiydi.

KÖRFEZİ DE GEÇTİK

Gazinatepspor evinde .kocaelisporu 3-1 yenerek son 3 maçta 3'te 3 yaparak şampiyonluk mücadelesini sürdürdü

BU HEYECANA YÜREK DAYANMAZ

AMANSIZ LİDERLİK MÜCADELESİ

Ligin son 8 haftasına girerken heyecan doruka çıktı.Aynı puandaki 3 takımın Şampiyonluk için mücadeleleri ligin rengini değiştirdi.Bundan sonra en az hata yapanın mutlu sona ulaşacağı kesin.Ama akıllarda şimdi tek bir soru var.
    "ŞAMPİYON KİM OLACAK?"

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Sunday Amusan diye bir forvet var bak çıkarsa oyunda yapış direk
    Bi de Zuculini var defansif orta saha .. Antep'te iyi iş yapar =)
    saol dostum fakat şimdilik oyunu kapattım açınca ilk işim onlara bakrım.Biraz işim var onları halledeyim sonra beni çok zorlu bir şampiyonluk yarışı bekliyor.1-2 saat sonra şampiyonluk yarışı kaldığı yerden devam edecek. beni bekleyin
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 18:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam Şampiyon Yap Bizi En Azından ŞL Gidelim

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

GENÇLERBİRLİĞİ DUR DEDİ

Ligde son 3 maçını kazanarak şampiyonluk yarışında bende varım diyen Kırmızı Şahinler son 35 dakikasını 10 kişi oynadıkları Gençlerbirliği maçında 2 puan bırakarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı..Maçtan sonra Gaziantepsporlu oyuncuların ağzını bıçak açmazken Rıza Hocada Basın toplantısını iptal ettiğini söyledi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hocam Şampiyon Yap Bizi En Azından ŞL Gidelim
    bakalım inş. ama şampiyonluk zor puan kaybettik
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

3 PUAN TAMAM TAKİBE DEVAM

Gaziantepspor evinde konuk ettiği Kayseriyi 1-0 yenerek lider fenerbahçenin 2 puan arkasından takibini sürdürdü.Ligde son haftalara doğru heyecan artıyor.Şampiyonun kim olacağı ise tam bir muamma.

En azından ŞL ye kalırsın hadi arkandayız başarılar (: bu son sonuçta çok güzel olmuş skor olarak değil ama oyun olarak ezmişsin.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ÖLDÜ ÖLDÜK DİRİLMEKDİK MEZARDAN HORTLADIK

Gaziantepspor Sakarya deplasmanında çok zor anlar yaşadı.Şampiyonluk yarışında her maça final havasında çıkan Kırmızı Şahinler az kalsın Sakaryada yarış dışı kalıyordu.Kaleci Hasagiçin yaptığı iki inanılmaz hatayla bir anda 2-0 geriye düşen Kırmızı-Siyahlılar maçın 2.yarısında kendine geldi ve maçtan 3-2 galip geldi.Maçtan sonra takım kaptanı Bekir
    "Valla bu kadar zorlu bir maç olacağını tahmin etmemiştik.Çok zorlandık ama 3 puanı aldığımız için mutluyum"dedi.Basının bir sorusu üzerine Bekir

soru:"peki Bekir 2. yarı ne oldu da bir anda farklı bir oyun sergilediniz?"

cevap:"Bildiğiniz gibi Rıza Hocamdevre arasında oyuna müdahale ederek bize çok puan kazandırdı.Bugünde aynısı oldu.Rıza Hocam oyuncuları çok iyi motive ediyor.2 hatalı golden sonra biz moral olarak çökmüştük.Devre arasında bize duygusal bir konuşma yaptı ve taktik anlayışımızıda değiştirerek sahaya çıktık ve çok şükür hocamızı utandırmadık."

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sebofanmemo View Post
    En azından ŞL ye kalırsın hadi arkandayız başarılar (: bu son sonuçta çok güzel olmuş skor olarak değil ama oyun olarak ezmişsin.
    güvenin için saol inş. şampiyon oluruz
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 21:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

VER ELİNİ FİNAL

Gaziantepspor Türkiye Kupası Yarı final rövanş maçında Beşiktaşla karşılaştı.3-2 nin rövanşında Kırmızı Şahinler hiç zorlanmayarak Kara Kartalı 2-0 yenerek tur atladı.Bu sonuçla Gaziantepspor tarihinde 2. defa Türkiye kupası finali oynayacak.Bu arada finalde Trabzonspor-Gaziantepspor Kayseri Kadir Has Stadyumunda kupa için kozlarını paylaşacak.

Kupada Gene Yapmışın Yapcanı Kartala Benim Kariyer Kupada Bomba Gidiyor ilerleyen Sonuçlar Şaşırtacak ilk kez buradan söyliyorum Takımı anlamakda zorlanıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞAHİN UÇTU HOROZ BAKTI

PUAN DURUMU

Zirve yarışı hız kesmeden sürüyor.3 takım arasında geçen şampiyonluk yarışında Fenerbahçe rakiplerinin 2puan önünde lider ve büyük avantaj sahibi.Bakalım son 4 hafta bize ne gösterecek Şampiyon kim olacak.HEYECAN DEVAM EDİYOR

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kupada Gene Yapmışın Yapcanı Kartala Benim Kariyer Kupada Bomba Gidiyor ilerleyen Sonuçlar Şaşırtacak ilk kez buradan söyliyorum Takımı anlamakda zorlanıyorum
    kupada bizim takım iyi oynuyor çok şükür.Senin kupa sonuçlarını da merak ettim ayrıca böyle bir durumu benim kariyerinde açıklaman gurur verici:
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fikstürü Yazarsan Bir Değerlendirelim

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

BU MAÇA YÜREK DAYANMAZ

Ligin 31. haftasında aynı puandaki Gaziantepspor ve Galatasaray karşı karşıya gelecek.Ali sami yende oynanacak maçın sonucu şimdiden merak konusu oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

MAÇ OYNANMADAN TARTIŞMALAR BAŞLADI

Galatasaray-Gaziantepspor maçı daha oynanmadı fakat iki kulübün başkanları Konuk takım kontenjanından dolayı karşılıklı demeçler vererek ortamı gerdi.Gaziantepspor Başkanı H.İbrahim Kızıl "Bize normal verilmesi gereken kontenjanın 1000 kişi eksiği verildi.Bunun hesabını ben sorarım.Artık anadolu takımıyız diye ezilmeyeceğiz.Federasyona gereken itirazımızı yaptık.Gelecek cevabı bekliyoruz."dedi
    Adnan Polat ise "Biz kurallar ne yazıyorsak onu yapıyoruz.H.İbrahim Bey böyle açıklamalar yaparak ortamı geriyor.Gerekli yerlere başvurduğunu söylüyor.Ama Bize başvurduğu kurumdan herhangi bir mesaj gelmedi." dedi.bu arada bu tartışmalardan sonra ikilinin maç esnasında şeref türbününde yanyana oturup oturmayacağı merak ediliyor.

FİKSTÜR

Fenerbahçe:denizlispor(D)-Galatasary(E)-Bursaspor(D)-Antalya(E)
    Galatasaray:gaziantep(E)-Fenerbahçe(D)-Trabzon(E)-Sivasspor(D)
    Gaziantep:galatasary(D)-Bursaspor(E)-Antalya(D)-Manisaspor(E)

Bence 2-1 Sen Kazancaksın Yada

0-2 Çifte Şans Diyorum :P
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray'ı Yenersen %50 Şampiyonsun Bence
    Last edited by RequiemS : 12.Ocak.2009 at 23:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP MAÇA UÇAK KALDIRIYOR

Gaziantepsporun en büyük taraftar grubu Gençlik 27 hayati maç öncesi takımlarını yalnız bırakmamak için yönetimle görüşerek maça otobüs kaldırmasını söyledi.Yöneticiler taraftarlara cazip bir teklif sunarak biz Gaziantepspor adına bir havayolu şirketiyle görüşelim eğer biletlerin %50 sini karşılayabilirseniz geri kalan kısmını yönetim olarak ödeyelim uçakla gidin dediği ve bunu Gençlik 27 nin memnuniyetle karşılaması üzerine özel bir havayoluyla anlaşıldığı açıklandı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence 2-1 Sen Kazancaksın Yada

0-2 Çifte Şans Diyorum :P
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray'ı Yenersen %50 Şampiyonsun Bence
    bana biraz daha şans vermen güven kazandırdı çok saol dostum.evet maça gidiyorum artık son dört hafta maç maç koyacağım ssleri.heyecan dorukta
    Last edited by sayinriza : 12.Ocak.2009 at 23:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by sayinriza View Post

.
    Birleştirilen Mesaj:

bana biraz daha şans vermen güven kazandırdı çok saol dostum.evet maça gidiyorum artık son dört hafta maç maç koyacağım ssleri.heyecan dorukta
    En Azından Bir Beraberlik Seni Şampiyon Yapar Sanırım

Sayfa 12 / 34 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri