1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: A Long Long Journey (Clube Desportivo Olivais e Moscavide - Portekiz) (2. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. Maaş bütçesi yıllık 267.000 euro, ben şu anda oyunculara yıllık 242.000 euro veriyorum ama devre arası transfer döneminde bu biraz daha artacak. Ayrıca, oyuncular ve staff yarı-zamanlı kontratlarda, onları full yapsam, ki çoğu bunu kabul etmiyor yarı-zamanlı istiyor, bu bir anda 2 katından fazla artar. Kulübün kasasında şu an 63.000 euro var. Oyuncu satamayız, hangi kulüp hangi parayla kimi alacak? O yüzden bir müddet hep bedava transfer yapmaya çalışacağız. Yani şu an gözlemcilerime değil kendime güveniyorum. Serüvene devam!

Ligde 10. Hafta

Lig 2.si ile deplasman maçı. Chiquinho ve Mendonça sakat olduğundan Pina'nın yanında 16 yaşındaki Sergio Ramalho oynadı. Çok zevkli bir maç değildi. Beraberlik de iyidir.

Ligde 11. Hafta

Bu maçta yine kadroda 1-2 değişikliğe gittik. Forvette Oscar takımdaki yerini aldı. Sağ açıkta Vinhais'e görev verdik. Orta alanda ise Edson'un yerine Wrobleski görev aldı. Defansif anlamda güzel bir oyun oldu. Kale önündeki bitiriciliğimiz de 3-0'lık net bir skor getirdi bize. Gollerin 2'si sonradan oyuna giren Pance ve Pisco'dan.

Bu maçtan sonra Portekiz kupası 4. turundaki rakibimiz belli oldu: Portekiz Süper Ligi'nde 4. sırada olan Maritimo ile deplasmanda karşılaşacağız. Elendik yani. Neyse, bu turnuvadaki hedefimize ulaştık zaten 2 tur geçerek.

Portekiz Kupası 4. Turu

Olmadı! Belliydi zaten olmayacağı. Hiç hücum edemedik. Topa sahiptik aslında maçta. Chiquinho'nun dönmesiyle savunmamız iyiydi ama. Skor 1-0 iken 2 tane %100'lük gol kaçırdık aslında. Birini atsak belki bir sürpriz yapabilirdik ama olmadı. Neyse, lige döneceğiz. Maçtan sonra hiç kızmadım oyuncularıma. Sonuçta beklenen oldu.

Ligde 12. Hafta

Edson yine Wrobleski'nin yerine ilk 11'de. Tam kadro çıkıyoruz. Hugo'nun penaltısıyla erken öne geçtik. Sol açığın etkili ismi Helder 2 gol atıyor, yine 3 gollü bir galibiyet. Topa sahip olamadık ama bitiriciliğimiz üst seviyeydi. İyi gidiyoruz ligde.

Ligde 13. Hafta

Kadromuz aynı. Golü yine erken buluyoruz Alison ile. Ama hücumda yine de etkili değiliz. Savunmamız iyi, hücumlarını savuşturuyoruz. Baktık hücum yapamıyoruz, klasik anlayışımla tempoyu düşürüp rakibi kendi alanımızda kabul edip kontralarla gol arıyoruz. Taktik tutuyor. 3 kontra atakta 3 gol bulup fark yapıyoruz. Maçın yıldızı 6 maçtır gol atamayan ama bugün hat-trick yapan Alison.

Ligdeki Genel Görünüm

Büyük bir aksilik olmazsa 1. aşamayı lider tamamlayacağız. Sonrası tam bir muamma!

Transferde yine birtakım hamleler oldu. Oynayamadığı için mutsuz olan orta saha oyuncusu Luis Fernandes ile yollarımızı ayırdık. Sol açık Adriano da büyük ihtimalle takımda ayrılacak. Onların ve daha önce ayrılan isimlerin yerine birkaç isimle temas kurduk. Henüz görüştüklerimiz var; anlaştığımız isimler ise şunlar:

Delfim (Defans, Yaş 25, Portekizli)

Sol bek yedeğimiz takımdan ayrıldığı için anlaştık. Fiziği iyi, katkı yapacaktır.

Litos (Orta Saha, Yaş 33, Portekizli)
    O da mental açıdan çok iyi. Fiziği de fena değil. İyi bir yedek olabilir.

Jose Rego (Orta Saha, Yaş 30, Portekizli)

Yavaş bir oyuncu ama takımda frikik atacak bir adam bile yoktu. Oynadığı maçlarda da iyi oynamış. Özellikleri de iyi. İyi oynamasını bekliyorum. Yedek kalabilir.

Careca (Forvet, Yaş 25, Portekizli)

O da yedek bekleyecek. Oynadığı 15 maçta 10 gol atmış. Bedavaya bu kadar!

Şimdilik bu kadar. Görüşmek üzere.
    Last edited by cureshot : 11.Ocak.2009 at 23:38

Mesaj Yetkileri