Alican amacın nedir ortamı germekmi?
Tokatspor kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Alican amacın nedir ortamı germekmi?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Adamın biride ağaca çıkmış
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
birisi UFO alıp ARagones'in yanına koysun dedecik üşümüş üzüldüm valla
Kar yağışı aştında kondüsyonun ve fiziğin önplana çıktığı bir mücadele geçiyor. Fenerbahçe'nin dahada goller bulabileceğini düşünüyorum... Tokat halkı için bembeyaz güzel bir pazar olsa gerek
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Uğur Boral çıktı Ali Bilgin oyuna girdi. Bu adamı kurtarıcı yaptılar ya tövbee tövbee.
Yeni kaptanımız EMRE BELÖZOĞLU!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burak < - > Gûiza değişikliği yapıldı
Last edited by KaPaLı : 11.Ocak.2009 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tokat'tan karambole bir gol bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aman tanrım kabak gibi ofsaytı görmedi yan hakem ve boş kaleye atamadı adeta Bülent Karaman![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 11.Ocak.2009 at 16:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bravo hakem..Ofsayttan gol yedireceklerdi..
Maçın artık son demleri bakalım bir sürpriz olacak mı ?
Fenerbahçe gol yemeyecek gibi ama sürpriz bu belli olmaz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bitti..1-0 kazandık ..
Ve mac bitti Volkan Babacana güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu gördük yine...
Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi...Bu tartışmalı maçı kazandığı için...
Sakatlık olmaması iyi oldu.Kazasız belasız atlattık çok şükür![]()
İki takım futbolcularını da zor şartlar altında sergiledikleri performanstan dolayı tebrik ederim. Maçtan sonraki görüntüler, taraftarlar güzeldi. Hakemler ise kendilerinden beklenen performansı sergilediler.
Yalnız defans oyuncusu müthiş kurtarıyor Uğur'un şutunu.
İZLE
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Refleksleri süper topun gol olmasını engelleyen arkadasın
Selcuk Dereli için hiç bişey söylemek istemiyorum...
golü engelleyen adam heralde Pancu gibi futbola kaleci olarak başlamış
Gerçekten maç çok zor şartlar altında oynanmış iki takımıda tebrik etmek gerekir şu sahada futbol oynadıkları için.
Çok sıkıcı bir maçtı.Yine de kazanmak güzel.En sevindirici yanı sakatlık yaşanmamasıydı.Sürprize açık olan bir maçı kazasız belasız atlatmak iyi oldu.![]()
bildiğimiz bir kupa maçıydı selçuk derelinin maçın hakemi verilmesi beni şaşkınlığa ugrattı izlediğim bir kaç pozisyonda hatası olduğunu düşünüyorum ama kimse bu hataları takmaz bile çok sıkıcıydı.
Fenerbahçe'yi tebrik etmek lazım,bu zor şartlarda maçı kazanmasını bildi.
Türkiye Kupası heyecanı yeni başlıyor![]()
Arkadaşlar resmi sitede verilen maç görüntülerde bu resim dikkatimi çekti.Bie şey sorucam.Bu kim yahu?
Maldonado diyicem bu kadar beyaz tenli değil en çok Tercüman Samet'e benziyor ama onunda saçları uzun ve kıvırcık![]()
Burak Yılmaz. Güiza'nın yerine dahil oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Abi Burak'ı nasıl tanımadınTabi adam hiç oynamıyor ki unuttu millet adamı
![]()
Kazanmamızdan çok, oyuncularımızın sakatlanmamasına sevindim.![]()
Bu hakem, bu maçta o kadar hata yaptı ki istememekde ne kadar haklı olduğumuzu bir defa daha gösterdik.
Maçı sakat vermeden tamamlamak önemli,üstelik ideal 11e yakın bir kadro sahadayken.Kazasız belasız atlattık çok şükür.
Artık çeyrek final vizesi aldığımıza göre,Aragones'ten haftaya oynayacağımız Eskişehir maçında genç oyuncularımıza şans vermesini istiyorum.Abdülkadir,İlhan,Gürhan gibi genç oyuncularımız ilk 11de başlarsa çok güzel olur.
Ne maçtı yahu
15 dakika ortalık kardan görülmedi.
Tebrik ediyorum sakatlanmadan maçı bitirenleri.