kardeş tekrar teşekkür ederim raporu istedim ve dediğin yere baktım..valuesi 5M gözüküyor ama orda 10M gibi bir fiyat yazıyor ayrıca eğer eksik ingilizcemle yanlış anlamadıysam geleceğin yıldızı olmasını bekliyolarmış vetekliflerden hoşlanmıyolarmış..ben bu parayı teklif edecektim ama sezon başında bana 10M transfer bütçesi verilmişti şu an 4.8 kaldı..bu kadar param varken 10 teklif etsem ne olur???birde merak ettiğim şimdi bu 4.8 i kullanmadım diyelim bir sonraki sezon bunuda ekleyerek daha çok bütçe ayırırlarmı veya ben bu bütçeyi artırmak için bi şeyler yapabilirmiyim..zaten can sıkıcı bi durum ligde namağlup gidiyorum,,şamp ligden 3. olup uefaya düşmüş olmama rağmen ilk turu geçtim..tükiye kupasında yarı finaldeyim ama her ay en az 600K açık veriyor bütçe sponsorum bile yok gözüküyor.daha önce bu oyundaki eksikleri belirten bi yazı yazmıştım benmi göremiyorum diye acaba ama artırmak için bi yol varsa söylersen sevinirim..bu transfer bütçesine neyin kalıp neyin kalamicanı bilmediğim için oyuncu satamıyorum mesela edu ya teklifler var ama ben leo yu şu an alamıyorum eduyu satsam bu para seneyede bana verielene eklenicekse leo yu alablirim..ama ya kalmazsa diye korkup eduyu satmıyorum bu sefer..
birde o bahsettiğin gerson hangi kulüpte nasıl bulucam söylersen onuda alayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada mehmet yıldızı herkes gibi bende transfer ettim gerçi hileye gerek kalmadı ben çok kolay 1.75 e aldım mehmeti ama şöyle bi durum oldu takımda çift forvet oynuyorum semih-guizayla.bazımaçlarda denedim mehmeti ama nedense pek bi verim alamadım..hatta sağ kanat oyuncusu olan kazımı forvet olarak denediğimde her maç olağanüstü işler yaptı bana..o yüzden mehmet yedek kulübesine mahkum oldu bende.fortis maçlarında kazım-mehmet olarak çift çıkıyorum sadece..o maçlarda bile yine işi kazım bitiriyor mehmet kötü bi ortalamayla oynuyor..bi kaç teklif varmış oyuncunun profilinde bekleyen 2-3 takım gözüküyor..ii bişeyler verirlerse ben elden çıkarıcam..yabancı genç şöyle uzun boylu uçan kaçan kurtulmayan bi yetenek varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim..